Språkutbildning

Språkutbildningar som tar dig och ditt företag till nästa nivå!

I över 35 år har vi på GMS International hjälpt företag och organisationer med olika förutsättningar, nå framgång och resultat genom aktiv och motiverande språkträning och språkutbildning.

Branschrelaterade språkutbildningar

Bland våra branschrelaterade språkutbildningar hittar du exempelvis:

Vi har alltid strävat efter att vara bäst på det vi gör och attraherar idag de bästa språkkonsulterna med näringslivserfarenhet från globala företag och organisationer.

Här ser du våra mest populära språkkurser och kortare info om de. I menyn ser ni fler kurskategorier, som svensk, engelska, tyska, spanska och andra språk, att välja mellan.

Språkutbildning på dina villkor!

Med noga utformade kursplaner och spännande föreläsningar guidar och motiverar vi dig till att testa nya kommunikationsstrategier och bryta språkbarriärer.

Efter avslutad utbildning lämnas du med ett gott självförtroende inför nästa internationella affärsutmaning!

 

Bättre resultat i internationella affärer

Idag visar forskning publicerad av Institutet för språk och folkminnen, att en förutsättning för att kursdeltagare ska nå goda resultat, är att språkutbildningen verksamhetsanpassas. Läs mer om denna spännande forskning på sidan engelska kurs.

Det finns många fördelar att träna din hjärna med språkutbildning.

Anpassad språkutbildning är något vi började med för redan 35 år sedan, en verksamhet som vi idag bedriver i över 150 länder.

 

Språkutbildning i Affärsengelska

Kursen Affärsengelska är en verksamhetsanpassad språkutbildning som helt och hållet skräddarsys efter ditt företags behov:

  • vilken bransch ni är verksamma inom,
  • vilka som ska utbildas (säljare, kundtjänstpersonal, ingenjörer, chefer, företagsledare etc.),
  • hur många som ska utbildas,
  • tempo, tid och antal tillfällen.

Genom att vi tar hänsyn till allt detta erbjuds du en språkutbildning som blir högst relevant för kursdeltagarna. Inlärning blir därmed enklare med goda resultat till följd och det ordförråd deltagarna lär sig och tränar på kommer direkt till användning i din verksamhet.

 

Språkutbildning i Affärssvenska

Kursen Affärssvenska är även det ett skräddarsytt utbildningspaket.

Språkutbildningen är populär bland arbetsledare, rekryterare och naturligtvis bland nyetablerad arbetskraft inom svenskt näringsliv. Utbildningen fokuserar på: tal- och skriftspråk på arbetet, kommunikation inom andra områden, presentationer och ekonomiska redovisningar (eller andra relevanta redovisningar).

 

Språkutbildning i Affärstyska

Affärstyska är språkutbildningen som vänder sig till företag som använder tyska på arbetsplatsen. Tyskland är Sveriges största handelspartner och oavsett bransch är korrekt affärstyska en avgörande kompetens.

 

Studera hemma eller på jobbet

Vi anordnar kurser på plats hos er, men tillhandahåller även lärarledda virtuella språkkurser online i diverse olika språk. Allt i enlighet med era behov och önskemål.

Bekvämare och mer flexibelt än så kan det inte bli!

VI HJÄLPER er MED VAD ni BEHÖVER!
Hos oss hittar ni skräddarsydda företagsutbildningar och kompetenslösningar för alla behov. Vi vägleder er från planering till utvärdering.
Våra tjänster