Affärsengelska

Affärsengelska är en satsning för ditt företag!

En bra affärsengelska kurs har du stor nytta av hela livet. Vare sig det handlar om att du ska hålla i presentationer, genomföra säljpitchar eller när det är dags för dig att förhandla. Du kommer direkt att uppleva det positiva värdet av att lära dig mer avancerade- och korrekta termer på affärsengelska. Engelskakunskaper på en professionell nivå ger dig goda förutsättningar för bra affärer!

Frågor? Intresserad?

Kontakta oss i formuläret bredvid för mer info! —> 

Det som gör våra språkutbildningar unika är att de är helt och hållet anpassade till ditt företag. Det gäller även våra affärsengelska kurser. Tillsammans med ditt företag tar vi fram en utbildningslösning som är mest relevant för er.

Din specifika bransch, kundsituationer, tjänster och produkter är grundstenen i utbildningens innehåll. Med över 35 års erfarenhet kan våra erfarna utbildare garanterat din bransch!

Hur vi skapar värde hos er!

Läs nedan hur vi skapar värde för er! Kontakta oss för en personlig genomgång av vad vi kan erbjuda dig och ditt företag.

 

Vår affärsengelska kurs erbjuder er:

 • Språkundervisning i exklusiv studiemiljö för yrkesverksamma och företagsledare.
 • Privatlektioner och små gruppsammansättningar.
 • Skräddarsydda lektioner och branschrelaterat ordförråd.

 

Affärsengelska för yrkesverksamma

I dagens konkurrensutsatta företagsklimat är det viktigt med effektiv kommunikation och språket utgör en stor del av den kommunikationen. Om du vill nå framgång på den globala marknaden behöver medarbetare kunna språket. Dessutom med tanke på att hela 67 länder har det engelska språket som officiellt språk.

Engelska är ett globalt språk och en nyckelkomponent för internationell kommunikation. Genom att behärska engelska öppnas dörrar till effektiv kommunikation med människor från olika kulturer och bakgrunder.

I takt med att allt fler företag väljer engelska som koncernspråk stiger också förväntningarna på medarbetarnas individuella språkkunskaper. Medarbetare behöver helt enkelt kunna affärsengelska!

 

Utbildningens innehåll och utformning

Eftersom utbildningen anpassas till ditt företag spelar det ingen roll hur många- eller hur få medarbetare du vill utbilda. Vi erbjuder både skräddarsydda privatlektioner och utbildningar i mindre grupper för att ditt företag ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Det spelar heller ingen roll om medarbetarna har olika positioner inom företaget och använder engelska olika mycket i sina respektive yrkesroller. Vi hjälper dig till 100 % att skräddarsy utbildningen i affärsengelska för ditt företag, det är bara att kontakta oss så hjälper vi dig!

För att ge dig ett exempel på hur kursen kan anpassas och delas upp efter era interna behov, kan vi titta närmare på: grundkurs, intensivkurs och kurs för chefer.

 

Affärsengelska grundkurs

För medarbetare utan personalansvar som till viss del stöter på engelska i sin yrkesroll.

Affärsengelska grundkurs är perfekt för företagets nyrekryterade eller medarbetare som har blivit befordrade eller omplacerade. Dessa medarbetare kanske stöter på engelska i sin nya yrkesroll och då är det nödvändigt att ditt företag säkerställer att medarbetaren känner sig bekväm med det.

Att lära sig ett nytt språk kräver tålamod och engagemang, vilket främjar personlig utveckling. Det kan öka självförtroendet och förmågan att hantera utmaningar. Vår språkutbildning stärker deltagarens självförtroende och garanterar att språknivån blir professionell.

 

Intensiv affärsengelska

För medarbetare som har mer omfattande behov av engelska i sin yrkesroll. Genom att behärska engelska öppnas dörrar till effektiv kommunikation med människor från olika kulturer och bakgrunder.

Intensiv affärsengelska är en utbildningsform som passar dem som snabbt behöver utveckla sina engelskakunskaper. Det kan handla om en framtida viktig förhandling eller att en utlandsvistelse finns inplanerad.

Det är även en populär utbildningsform hos företagsledare och chefer, men fungerar naturligtvis lika bra för övriga medarbetare. Föredrar du att lägga mer tid under en kortare period för att utveckla dina språkkunskaper i affärsengelska, är intensiv affärsengelska en bra metod.

 

Affärsengelska för chefer

För dig som är chef eller har personalansvar, utformas en särskild kurs i affärsengelska eftersom det finns helt andra behov mot övriga medarbetare. Dels handlar det om ett mer utvecklat ordförråd och dels är det vanligt att våra kunder önskar ett högre utbildningstempo och mer djupgående språkkunskaper för sina chefer.

Genom att kunna förstå och använda engelska kan du söka och använda en bredare mängd information och resurser.

 

Branschinriktning och innehåll

Utbildningens innehåll grundar sig i vilken bransch ditt företag är verksam i och vilka yrkesroller du önskar att utbilda.

På respektive sida nedan hittar du mer ingående information kring affärsengelska inom olika branscher och yrken:

 

 • Engelska för kundtjänst är en inriktning inom affärsengelska för dig som arbetar inom kundtjänst.
 • EU-engelska är främst för medarbetare och chefer inom den offentliga sektorn.
 • Finansengelska är en språkutbildning för dig som arbetar inom bank, finans eller ekonomi.
 • Försäkringsengelska för försäkringsbranschen med specifika övningar så som översättning av försäkringsärenden och hantera skadeanmälningar på engelska.
 • HR-engelska passar företag som har medarbetare med personalansvar och som arbetar på en global marknad.
 • Juridisk engelska för advokatbyråer och företag som har anställda advokater eller jurister.
 • Myndighetsengelska passar företag som har medarbetare som har kontakt med utländska myndigheter. Språkförbistringar är vanligt förekommande vid kontakt med utländska myndigheter. Den här utbildningen lär dig att förstå myndigheters riktlinjer, formulär och regelverk och förenklar er framtida kommunikation med myndigheter.
 • Teknisk engelska för företag som agerar i en teknisk bransch. Det kan handla om IT, ingenjörer eller arkitekter.

Läs vilken nytta en utbildning i engelska kan ha för ditt företag eller organisation. Här kan du även läsa vad forskning säger om en företagsanpassad engelska kurs

Positiva effekter av affärsengelska

Tack vare att deltagare i kursen blir bättre och tydligare i sin kommunikation med internationella kontakter kommer du upptäcka många nya positiva effekter. Förbättrade språkkunskaper kommer leda till starkare team.

När individernas självförtroende har förstärkts kommer lagandan och samarbetet att fungera bättre. Detta i sin tur till leder till att nya och inspirerande affärsmöjligheter när alla presterar bättre tillsammans. Deltagarna i vår affärsengelska kurs kommer helt enkelt att ha större inflytande och slagkraft än tidigare!

GMS affärsengelska kurs gynnar därmed både deltagaren och företaget på många vis. Intresserad av att lära dig mer? Läs om vilka fördelar en utbildning i engelska kan ha för dig.

 

Vad är affärsengelska?

Om du vill lära dig mer om begreppet affärsengelska rekommenderar vi att du läser vår artikel Vad är affärsengelska? Artikeln går in på det engelska språkets historia och hur begreppet egentligen har uppstått.

 

Varför du ska välja GMS International

Du får den bästa affärsengelska kursen för ditt företag. Tack vare vår långa erfarenhet av att anpassa företagsutbildningar garanterar vi det!

 • En noga utförd behovsanalys garanterar rätt utbildningslösning för varje kund.
 • Professionella instruktörer med rätt erfarenhet och utbildning.
 • Du väljer tempo, tid och antal tillfällen.

 

Kostnadsfri konsultation

Genom att kontakta oss förbinder du dig inte till något, dessutom erbjuder vi dig kostnadsfri konsultation. Du har med andra ord inget att förlora på att kontakta oss!

Låt våra experter hjälpa er att komma igång med utbildningen omgående!

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!