HR Engelska

kvinna skakar hand och pratar hr engelska med konsult

Engelska för personalen!

HR Engelska är ett måste för ert företag om ni vill utmärka er på den globala marknaden! Vill ni dessutom rekrytera utomlands eller stärka ert internationella förtroende ska ni inte tveka!

Utbildningen vänder sig främst till personalchefer, rekryterare, fack-ansvariga och HR specialister. De yrkesgrupper helt enkelt, som idag står i centrum för den internationella kommunikationen, representationen och rekryteringen för organisationen i fråga. Oavsett om man arbetar med svensk arbetsrätt och personalfrågor, rekrytering på engelska eller regelbundet kommunicerar med utländska myndigheter och kollegor är engelska, språket som bör behärskas.

Tillsammans jobbar vi för att få en bättre förståelse för vilken kunskap ni i ert företag behöver förbättra. Vi utbildar och förbereder personal och ledning inför de utmaningar ni har framför er.

Korrekt engelsk terminologi för HR personal!

Kursen HR Engelska innehåller utvalda delmoment, både teoretiska och praktiska, som hjälper er att bygga ett helhetsperspektiv. Ett exempel är övningar i hur man intervjuar på engelska, hur man löneförhandlar, samt hur man hanterar konflikter på engelska.
Kursen är anpassningsbar för att möta förväntningarna ni har inom er organisation men också krav utifrån.

Tillbaka till affärsengelska.

 

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Vi använder oss alltid av verkliga situationer i våra övningar och du lär dig förklara svensk arbetsrätt, samt får förståelse för hur du talar för, eller presenterar ditt företag på engelska.

Oavsett erfarenhet är målet att du efter avslutad kurs ska känna dig lika trygg i att kommunicera skriftligt, som muntligt på engelska. Detta med hjälp av att du nu har byggt upp ditt specifika HR ordförråd, lärt dig krishantering på engelska och känner dig tryggare i att representera din organisation vid internationella sammanhang.

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!