Säljutbildning
$s

Säljutbildning

Briljera med din försäljning!

Våra säljutbildningar vänder sig till försäljare på olika nivåer. Det spelar ingen roll om du är ny på området eller redan etablerad och nu vill bli ännu bättre.

Kanske vill du få mer kunskap om till exempel säljledning, eller behöver konkreta tips på hur du fördubblar din försäljning? Vi har något för alla behov. Kursdeltagarna får kunskap och insikt i framgångsrika försäljningsstrategier med fokus på att skapa ännu bättre säljresultat. Samt lär sig hur man når bästa resultat och presterar maximalt oavsett rådande konjunktur!

På de olika utbildningarna inom området försäljning och säljledning tas dessutom frågor rörande presentation, kundförståelse och uppsökande verksamhet upp.

Deltagarna lär sig nya metoder och effektiva verktyg för att bli bättre på att dels leda sina säljare och nå nya höjder tillsammans med teamet, eller att helt enkelt bli bättre på att sälja enskilt.

Genomtänkta strategier för kundbemötande

När dina säljare kommer i kontakt med dina kunder vill du vara säker på att de alltid bemöts på ett trevligt och professionellt sätt.
Våra säljutbildningar lägger stor vikt på effektiv kommunikation så att kunderna får tydlig information om de produkter eller tjänster som ni säljer, vad de kan förvänta sig i form av service och att medarbetarna alltid upprätthåller en professionell nivå både på telefon, via e-post och andra kommunikationskanaler.

Säljutbildning för framgångsrika affärer

Vi erbjuder även säljutbildning där vi lär ut förhandlingsteknik för att kunna nå riktigt bra resultat även i lägen där man inte har ett strikt fast pris utan kan behöva förhandla om villkoren för att vinna en affär.

Vi lär ut effektiva argumentationsstrategier och hur man bör räkna för att få en tillräcklig marginal.

Merförsäljning är ett område som är mycket viktigt att ha goda kunskaper i. Återvändande kunder är något som så gott som alla företag eftersträvar och här gäller det att ta tillvara vad de efterfrågar eller kan tänkas ha nytta av.

Vi lär ut hur man identifierar nya affärsmöjligheter samt hur man effektivt kan sälja in ytterligare varor eller tjänster som kunden kan ha nytta av.

Kort sagt – om du eller din personal behöver lära sig mer om försäljning så har vi utbildningen!

Välkommen att ta en titt på vårt utbud nedan eller kontakta oss för att få mer information om de säljutbildningar som vi kan erbjuda.

 

Säljutbildning 1 - Grundutbildning Läs mer
Säljutbildning 2 - Merförsäljning Läs mer
Säljutbildning 3 - Coachande försäljning Läs mer
Försäljning för icke säljare Läs mer
Ny som säljare Läs mer
Intensiv säljutbildning Läs mer
VI HJÄLPER er MED VAD ni BEHÖVER!
Hos oss hittar ni skräddarsydda företagsutbildningar och kompetenslösningar för alla behov. Vi vägleder er från planering till utvärdering.
Våra tjänster