Säljutbildning
Säljare har medverkat på säljutbildning och avslutar en affär

Med våra säljutbildningar kan ditt företag briljera!

Hos oss får ditt företag en säljutbildning helt anpassad efter ditt företags förutsättningar och verksamhet. Våra säljutbildningar passar därmed både företag som säljer B2B eller B2C.Våra säljutbildningar vänder sig till företag av alla storlekar och dess säljorganisationer. Det spelar ingen roll om det rör sig om en säljledare, ett mindre säljteam eller flera hundra säljare.

Kanske är ni i behov av hjälp med säljledning, eller behöver konkreta tips på hur era säljare kan fördubbla försäljningen? Vi har något för alla behov.

Under säljutbildningens gång får kursdeltagare kunskap och insikt om framgångsrika försäljningsstrategier med fokus på att skapa ännu bättre säljresultat. Oavsett rådande konjunktur kommer deltagare lära sig att nå bästa möjliga resultat och hur man presterar maximalt!

På de olika säljutbildningarna inom området försäljning och säljledning tas dessutom frågor rörande presentation, kundförståelse och uppsökande verksamhet upp.

Deltagarna lär sig nya metoder och att använda effektiva verktyg som garanterat leder till bättre resultat. För säljledaren kan detta innebära hur man leder sina säljare för att tillsammans nå nya höjder. För den enskilda säljare kan det istället, kort och gott, innebära hur man blir bättre på att sälja.

Det är helt enkelt era förutsättningar och önskemål som anpassar utbildningen!

Säljutbildning för genomtänkta strategier och kundbemötande

När dina säljare kommer i kontakt med kunderna vill du vara säker på att de alltid bemöts på ett trevligt och professionellt sätt.

Våra säljutbildningar lägger därför stor vikt på effektiv kommunikation så att kunderna får tydlig information om:

  • de produkter eller tjänster som ni säljer,
  • vad de kan förvänta sig i form av service och
  • att medarbetarna alltid upprätthåller en professionell nivå både på telefon, via mejl och andra kommunikationskanaler.

 

Säljutbildning för framgångsrika affärer

Vi erbjuder även säljutbildningar där vi lär ut förhandlingsteknik för ni ska kunna nå riktigt bra resultat. Även i lägen där man inte har ett strikt fast pris, utan kan behöva förhandla om villkoren för att vinna en affär. Läs vår intervju med ett säljproffs, där Jan Sjöberg som utbildar säljare hos GMS International bland annat berättar att alla kan bli säljare.

Vi lär dig effektiva argumentationsstrategier och hur man bör räkna för att få ut tillräcklig marginal.

Merförsäljning är ett område som är mycket viktigt att ha goda kunskaper i. Återvändande kunder är något som så gott som alla företag eftersträvar och här gäller det att ta tillvara på vad de efterfrågar eller kan tänkas ha nytta av. Därför har vi skapat en särskild säljutbildning för merförsäljning, en utbildning som alla företag har nytta av.

Vi lär ut hur man identifierar nya affärsmöjligheter samt hur man effektivt kan sälja in ytterligare varor eller tjänster som kunden kan ha nytta av. Något som gynnar både kunden och ditt företag.

Kort sagt – om du eller din personal behöver lära sig mer om försäljning så har vi utbildningen!

KONTAKTA OSS NU!

VI HJÄLPER er MED VAD ni BEHÖVER!
Hos oss hittar ni skräddarsydda företagsutbildningar och kompetenslösningar för alla behov. Vi vägleder er från planering till utvärdering.
Våra tjänster