Ny som säljare

Lär dig bli lönsam för dig själv och företaget!

För att ge dig själv som är ny som säljare en bra start med stora framgångsmöjligheter är denna rejäla baskurs, med grundläggande, moderna tekniker och metoder verkligen något för dig.

Målgrupp:
Ni som är relativt nya i säljbranschen.

Syfte:
Kursen kommer fokusera på försäljningens alla steg och processer för att du på bästa sätt ska förstå vad försäljning egentligen handlar om och lära dig hur du strukturerar och effektiviserar ditt arbete.

Du som deltagare får kunskap och knep om hur du hittar nya kunder och får redan befintliga kunder att fortsätta välja dig och ditt företag.

Dessutom lär du dig att:

  • Sätta upp säljmål för dig och/eller din organisation, som är tydliga, mätbara och genomförbara.
  • Möta kunden på bästa sätt. Hur du planerar och genomför dessa möten. Hur du på ett karismatiskt sätt kontrollerar kundmötet och därmed säljer in både dig själv och din produkt. Vi går igenom tekniker för kroppsspråk och retorik. Att verkligen lyssna på kunden, ställa rätt behovsfrågor och därigenom få kundens fulla förtroende. Vi kommer även att lära oss hur man gör kundmöten slagkraftiga och effektiva, oavsett om man bara har några minuter på sig, eller en hel timme.
  • Identifiera och hantera allt från Status quo i en säljsituation, till invändningar från kunden på ett avväpnande sätt. Vi kommer gå igenom säljargument som kunden verkligen prioriterar.
  • Göra bra avslut, ställa rätt avslutningsfrågor för att sedan ”knyta ihop säcken”.

 

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Utbildningen anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs och tillsammans arbetar vi för att du ska bli kompetent och säker som ny säljare.

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!