Om oss EN INTRODUKTION TILL GMS International®
tva-manniskor-pratar-business
med fokus på företagsmarknaden!

GMS International® är specialiserade på anpassade lösningar och tjänster inom diverse olika områden, såsom kommunikation, kultur, språk, ledarskap, försäljningarbetsmiljö och kundservice.

GMS International® har över 35 års erfarenhet av fortbildning. Vi utgår från våra kunders företagsstrategier och särskilda behov, och vi gör det med mätbara och långvariga resultat.

GMS International® är verksamma i över 150 länder över hela världen och erbjuder den bästa utvecklingen för ert företag och de bästa utbildningstjänsterna, både på lokal och global nivå.

GMS International® är högt respekterade i branschen för våra exceptionella krav på kvalitet och professionalism. Vår omfattande lista med referenser från nöjda kunder inkluderar några av de största globala företagen, organisationerna och myndigheterna.

 

Våra tjänster

Våra tjänster liksom metoder, anpassas helt utifrån våra kunders unika behov och önskemål. Detta för att garantera den bästa lösningen, både för företaget men även för den enskilde deltagaren.

Med våra framstående metoder och utbildade, erfarna och inspirerande instruktörer och lärare, är vi säkra på att vi är det rätta valet när det gäller utbildningstjänster för Ert företag!

Referenser Nöjda kunder rekommenderar oss
Vi uppskattar era värderingar!

GMS mötte alla våra krav och speglar våra egna kärnvärden - professionalism, effektiv kommunikation och fokus på enastående kundservice.

Vattenfall Avdelningschef
Utmärkta kurser och workshops!

Era workshops i svenska var mycket uppskattade av vår organisation. Det var precis vad vi behövde, tack så mycket!

Siemens HR-chef
Värdefull utbildning!

Genom alla år som jag har arbetat på NCC har jag gått igenom en hel del träning, men ingen av dem har gett mig så mycket som den här kursen.

NCC HR-partner

In short, I give you my most honest opinion when I say that the course with GMS is fantastic. It is convenient, perfectly tailored to my needs, my is excellent, very polite and kind.

Sarah Labrador Naipal Marketing & Innovation
Ni har stärkt vår organisation!

Responsen på utbildningen har varit mycket positiv. Att se våra anställda från hela världen arbeta tillsammans har verkligen stärkt vår organisation.

Ovako Production Manager
Rekommenderar varmt till alla kollegor!

Kursen överträffade mina förväntningar! Professionell och trevlig lärare som anpassade undervisningen till mina behov. Jag har redan rekommenderat utbildningen till mina kollegor.

Folksam Enhetshef
Bästa möjliga kvalitet!

GMS har konsekvent överträffat våra förväntningar på kvalitet!

Tieto Produktionsledare
VI HJÄLPER er MED VAD ni BEHÖVER!

Hos oss hittar ni skräddarsydda företagsutbildningar och kompetenslösningar för alla behov. Vi vägleder er från planering till utvärdering.