Om oss EN INTRODUKTION TILL GMS International®
tva-manniskor-pratar-business
med fokus på företagsmarknaden!

GMS International® är specialiserade på anpassade lösningar och tjänster inom diverse olika områden, såsom kommunikation, kultur, språk, ledarskap, försäljningarbetsmiljö och kundservice.

GMS International® har över 35 års erfarenhet av fortbildning. Vi utgår från våra kunders företagsstrategier och särskilda behov, och vi gör det med mätbara och långvariga resultat.

GMS International® är verksamma i över 150 länder över hela världen och erbjuder den bästa utvecklingen för ert företag och de bästa utbildningstjänsterna, både på lokal och global nivå.

GMS International® är högt respekterade i branschen för våra exceptionella krav på kvalitet och professionalism. Vår omfattande lista med referenser från nöjda kunder inkluderar några av de största globala företagen, organisationerna och myndigheterna.

 

Våra tjänster

Våra tjänster liksom metoder, anpassas helt utifrån våra kunders unika behov och önskemål. Detta för att garantera den bästa lösningen, både för företaget men även för den enskilde deltagaren.

Med våra framstående metoder och utbildade, erfarna och inspirerande instruktörer och lärare, är vi säkra på att vi är det rätta valet när det gäller utbildningstjänster för Ert företag!

VI HJÄLPER er MED VAD ni BEHÖVER!

Hos oss hittar ni skräddarsydda företagsutbildningar och kompetenslösningar för alla behov. Vi vägleder er från planering till utvärdering.