Teknisk Engelska

teknisk engelska i mjukvara

Stärk din kompetens!

Teknisk engelska, så kallad Technical English, har vid sidan av renodlad arbets- och affärsengelska vuxit fram till en av de mest eftertraktade kompetenserna för ingenjörer, arkitekter och IT-experter. Detta för att teknik och IT under de senaste två decennierna varit starka exportindustrier i Skandinavien.

I takt med att allt fler tech-bolag väljer engelska som koncernspråk, växer förväntningarna på medarbetarnas kunskaper inom teknisk engelska.

Vår språkutbildningen är anpassningsbar efter alla yrkesnivåer och blir då speciellt relevant mot den bransch man verkar i.

Skräddarsydd kurs efter dina behov!

Kursen riktar sig till den som idag använder engelska i arbetet, men behöver förbättra kunskaperna i just teknisk engelska. Vi har tagit fram en avancerad språkutbildning med fokus på tal- skriftspråk, anpassad efter era förutsättningar och önskemål. Beroende på bransch är utbildningen också utformad för att möta förväntningarna inom, men också utifrån den.

Genom att utveckla korrekta språkmönster med hjälp av ord, fraser och terminologi på teknisk engelska, lär sig kursdeltagaren beskriva processer, kommunicera kring ritningar och dimensioner eller programmera server och säkerhetsanordningar på korrekt Technical English i nivå med sina engelskspråkiga medarbetare. Dessutom berör vi presentationsteknik och de olika elementen som utgör framgång när man kommunicerar på teknisk engelska.

Vi har även kurser inom Allmän engelska och renodlad Konversationsengelska.

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Genom teori och praktiska övningar baserade på autentiska situationer lär du dig hur du använder korrekt terminologi för att uppträda professionellt i skriftliga rapporter och muntliga presentationer.

Du får dessutom förståelse för hur teknisk engelska skiljer sig från den svenska och skandinaviska.

Oavsett din ursprungliga erfarenhet är målet att du efter avslutad kurs ska känna dig säkrare i att kommunicera engelska på arbetsplatsen. Vare sig det är på ett kontor, labb eller via dator med utländska kollegor.

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!