Börja året med en kurs i affärsengelska

bild från kurs i affärsengelska

Kurs i affärsengelska ger framgång!

Nytt år innebär för många en nystart inom det ena eller det andra. Löften ges och midjemått mäts med förhoppning att de ska minskas. Men faktum är att det finns få saker som är så bra att börja ett nytt år med som en kurs i affärsengelska.

I Sverige pratar många väldigt bra engelska tack vare undervisning i skolan och flitigt tv-tittande i unga år. Expressen rapporterade att svenskar är bäst i världen på engelska så sent som under oktober 2018. Ofta finns dock en brist när det kommer till ett mer professionellt språkbruk, vilket blir tydligt när man plötsligt ska använda engelskan i sitt yrke.

Affärsengelska eller Professional English är en viktig kompetens för alla som är yrkesverksamma på den globala marknaden och vill nå framgång där.

Med vår kurs i affärsengelska kan vi hjälpa era medarbetare få de bästa förutsättningarna att briljera i sin bransch!

Kurs i affärsengelska är något som du kan ha nytta av hela livet. Boka ditt första utbildningstillfälle redan idag!

 

En kurs i affärsengelska gynnar deltagaren mer än du tror!

Engelska är det mest talade affärsspråket i västvärlden och vill man satsa globalt ska man satsa på sina medarbetares språkkunskaper. Att på egen hand försöka förvärva språkkunskaper på affärsnivå är mycket svårt. Genom att gå en kurs i affärsengelska får deltagaren omgående konstruktiv återkoppling och kan därmed ständigt utveckla sina förmågor, både betydligt bättre och snabbare.

Det kommer garanterat löna sig för hela företaget.

Att aktivt utbilda sig inom ett nytt språk, engelska i det här fallet, tränar dessutom hjärnan vilket stärker ytterligare kvaliteter hos individen. Människor som studerar språk får fler hjärnceller, blir smartare och förbättrar generellt sitt minne. All ny kunskap ger också ett bättre självförtroende!

 

Utbildning i engelska bygger broar

Att via en kurs i affärsengelska lära sig språket ger omgående resultat och en deltagare kan redan efter ett par lektioner känna hur självsäkerheten gentemot engelsktalande kollegor stärks.

Självförtroende är otroligt viktigt inom alla yrkesområden och branscher. Genom att utstråla gott sådant, imponerar och övertygar vederbörande i internationella möten, förhandlingar och försäljningar. Detta kommer direkt påverka företagets lönsamhet till det bättre.

Sist men inte minst.

Genom att lära sig flera språk, bygger man broar. Förbättrad kommunikation leder till nyfikenhet och förståelse för andra människor, något som på sikt skapar en mer tolerant värld. Både inom- och utanför företaget.

 

GMS International erbjuder utbildning i engelska som garanterar resultat!

Med vår kurs i affärsengelska får ni:

  • Skräddarsydda utbildningspaket.
    Utbildningar i engelska skräddarsys helt efter deltagarnas nivå och behov. Tid, plats, startdatum, allt är flexibelt och anpassas efter era önskemål.
  • Mångårig erfarenhet från svenskt näringsliv.
    GMS har utbildat medarbetare från världsledande företag i nästan 40 år och vi har utmärkta referenser.
  • Lärare som vet vad de gör och kan.
    Våra språkkonsulter talar flytande engelska och har lång erfarenhet från olika branscher och nischer som är aktuella för just er.

 

Tveka inte att höra av er för att boka in en kostnadsfri konsultation!

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!