Försäkringsengelska

forsakringsengelska vid mote

Arbetar ert företag med försäkringar?

…och vill utöka det globala samarbetet?
Då är kursen Försäkringsengelska rätt utbildning för er!

Försäkringsbranschen reformeras ständigt med nya bestämmelser, vilket efter EU:s påverkan på försäkringsbolag blev tydligt. För försäkringsförmedlare är det viktigt att hålla sig uppdaterad om vad som händer. Något som är viktigt både inom den egna organisation, men även internationellt.

Vare sig man arbetar med skade- eller livförsäkringar, inom försäkringskassa eller inom styrelse möter man på termer på försäkringsengelska. Det internationella samarbetet har en allt tydligare roll i hur vi tolkar affärer och uttrycker oss mellan samarbetsorganisationer och kunder.

Kursinnehåll

Den här språkutbildningen är riktad till den som arbetar som chef, medarbetare eller expert inom försäkringsbranschen. Vi har tagit fram en kurs som är riklig på ord, fraser och terminologi angelägen för just er bransch.
Utbildningen innehåller dessutom övningar i hur man hanterar klagomål på försäkringsengelska och vad som gäller vid översättningar av försäkringsärenden, oavsett om det handlar om skadeanmälan på engelska, försäkringsavtal eller rapport.

Tillbaka till huvudsidan Affärsengelska.

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Oavsett tidigare erfarenhet är målet att du efter avslutad kurs vara bekväm med att uttrycka dig i tal och skrift på försäkringsengelska. Detta tack vare att du nu lättare kan uttrycka dig med relevanta ord och fraser samt vet hur du ska bemöta kunder på engelska.

Vi använder oss alltid av autentiska situationer som till exempel hur man kommunicerar försäkringsbeslut på engelska och vilka ord och termer som är mest användbara när man skriver exempelvis skadeanmälan eller rapport.

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!