Svenska Kurser

Språkutbildningar som tar dig till nästa nivå!

I över 35 år har vi på GMS International hjälpt företag och organisationer med olika förutsättningar nå framgång och resultat genom aktiva och motiverande språkträning och språkutbildningar.

Vi har alltid strävat efter att vara bäst på det vi gör och attraherar idag de bästa språkkonsulterna med näringslivserfarenhet från globala företag och organisationer.

Språkträning på dina villkor!

Med noga utformade kursplaner och spännande föreläsningar guidar och motiverar vi dig till att testa nya kommunikationsstrategier och bryta språkbarriärer. Efter avslutad utbildning lämnas du med ett gott självförtroende inför nästa internationella affärsutmaning!

Bland annat erbjuder vi branschrelaterade språkutbildningar i affärsengelska, men också i affärssvenska anpassat till svenskt näringsliv. Det kan handla om myndighetsengelska, engelska för kundtjänst eller svenska för experter eller ingenjörer.

Studera hemma eller på jobbet!

Vi anordnar kurser på plats hos er, men tillhandahåller även lärarledda virtuella språkkurser online i diverse olika språk. Allt i enlighet med era behov och önskemål.
Bekvämare och mer flexibelt än så kan det inte bli!

Bättre resultat i internationella affärer!

VI HJÄLPER er MED VAD ni BEHÖVER!
Hos oss hittar ni skräddarsydda företagsutbildningar och kompetenslösningar för alla behov. Vi vägleder er från planering till utvärdering.
Våra tjänster