Affärssvenska för Nybörjare

Intensiv språkträning för era utländska medarbetare!

Initiativet till utbildningen Affärssvenska för Nybörjare kommer av att organisationer och företag i Sverige satsar mer och mer på utländsk expertis. Styrelser och managements rekryterar idag bland annat ingenjörer, specialister och tekniker. Detta för att stärka befintlig verksamhet, men kanske framförallt för att driva innovativa projekt.

Vi har tillsammans med nyckelpersoner inom HR och management skapat en specialiserad utbildning i affärssvenska. Kursen riktar sig till företag som anställer utländska medarbetare och ställer höga krav på företagsanpassad utbildning inom affärssvenska, s.k. business svenska.

Som nyanställd i ett svenskt företag är det viktigt att bilda språkmönster och lära sig att använda språket till sin fördel. Stor vikt läggs därför på kommunikation med ord, fraser och aktuell terminologi inom den specifika branschen.

 

Som nyinflyttad till sverige är det både viktigt att lära sig språket, men även lika viktigt att få möta sina medarbetare på sitt nya språk.

Företagsanpassat

Till skillnad från många andra utbildningsföretag erbjuder vi helt anpassningsbara språkkurser på era villkor. Era behov och önskemål styr kursinnehållet och vi lägger fokus på de moment ni prioriterar i er organisation. Det kan handla om bli bättre på att tala språket eller lära sig läsa och skriva email på arbetsplatsen.

 

Vi erbjuder företag även branschanpassade språkutbildningar, men även en avancerad nivå av affärssvenska.

 

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Vi använder oss alltid av autentiska situationer och tränar till exempel på hur man bäst använder språket till sin fördel vid diskussioner på arbetsplatsen, men också i det sociala livet.

Målet efter avslutad kurs är att studenten oavsett erfarenhet ska känna sig tryggare med att kommunicera svenska på arbetsplatsen.

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!