Svenska för Experter

Föredrag om swedish for professionals eller svenska för experter kursen

Språkträning på expertnivå!

Swedish for Professionals, eller svenska för experter, är en kurs som lönar sig för både företag och individ! Företag och organisationer som anställer utländska experter ställer ofta höga krav på svenska språkkurser. Förutom att de utländska experterna ska lära sig att använda tekniska termer korrekt, är även kommunikationsmönster inom både tal- och skriftspråk en prioritet.

Vi har under många år tillsammans med företagsledare, rekryterare och HR-specialister utvecklat Svenska för experter även känt som Swedish for Professionals. Kursen är ett kvalitativt alternativ till företag och organisationer som har affärssvenska som koncernspråk och satsar på att utbilda sina nyanlända experter i det svenska språket.

Våran kurs är de främsta valda i sverige och vi har under åren utbildat över 15 000 personer i denna kurs.

Varför välja GMS för din kurs Swedish for Professionals?

Till skillnad från många andra kursleverantörer kan vi erbjuda dig en skräddarsydd språkutbildning på era villkor.

  • Vi har flexibla startdatum.
  • Vi erbjuder rapportering och uppföljning vid längre uppdrag.
  • Vi anpassar kursen Swedish for Professionals efter era förutsättningar och behov. Detta inkluderar ofta kursens innehåll, ordlista, fraser och korrekt terminologi. Faktorer som är avgörande för att verka som nyanländ expert eller akademiker i Sverige.

 

Swedish for Professionals – Språkutbildning med resultat!

GMS International har många års erfarenhet av att planera, strukturera och utföra språkutbildningar för utländska experter. Vi har hjälpt företag att utbilda sin utländska arbetskraft och sina experter. Så att de kan prestera bättre och nyttja sina färdigheter till fullo inom organisationen.

Deltagare till kursen Swedish for Professionals kommer efter avslutad kurs att känna sig trygg när denne representerar företaget med sin expertis. Vi arbetar med verklighetsbaserade och relevanta situationer för att uppnå bästa möjliga resultat. Att deltagaren dessutom får möjligheten att lära sig ord och fraser som kan användas vid vardagliga konversationer på arbetsplatsen ser vi som en självklarhet!

Kontakta oss idag så berättar vi hur vi kan hjälpa er!

 

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Vi jobbar med autentiska situationer och tränar på hur man på svenska till exempel presenterar förslag inom yrkesområdet. Ni får dessutom lära et relevanta ord och fraser som man kan använda vid diskussion på arbetsplatsen.

Målet efter avslutad kurs är att studenten ska känna sig trygg när vederbörande representerar sin expertis och när hen kommunicera med kollegor och affärsrelationer inom och utanför sin egen organisation.

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!