Online och Öppna Kurser

GMS erbjuder öppna och online språkkurser på olika nivåer till er som vill bredda och fördjupa era kunskaper inom ett visst språk. Ni kommer bli bättre på kommunikation, lära er presentationsteknik, grammatik, och samtidigt öka ert affärsrelaterade och sociala vokabulär.

Deltagarna på våra öppna kurser kan ha olika bakgrund och arbetsgivare, vilket medför att språkutbildningen blir ett tillfälle att inte bara lära sig ett nytt språk, utan även att nätverka med kollegor från andra företag.

För er bekvämlighet erbjuder vi även virtuella online kurser som vänder sig till tidspressade individer med begränsad tillgänglighet att närvara vid fysiska lektioner. Dessa kurser har samma tempo, kvalitet och struktur som våra övriga utbildningar.

Just nu erbjuder vi bland annat Engelska, Svenska, Tyska och Finska språkkurser online!

Med onlinebaserade språk lektioner har ni möjligheten att lära dig språket på ett effektivt sätt från en plats som passar alla. Vi har färdiga lektioner ni kan välja mellan allt efter dina behov och önskemål. Vill ni ha anpassade lektioner tar vi tillsammans fram en skräddarsydd plan ni kan öva på.

•  Privatundervisning online med språkcoach
•  Studieplan med färdiga lektioner att välja utefter din nivå och dina mål
•  Flexibla utbildningspaket
•  Distanslektioner som passar er

Ni får genast tillgång till lektionsplaner och färdiga övningar. Vi har lektioner från nybörjarnivå till avancerad. Vi har även lektionsplaner för barn och ungdomar.

Här får ni öva på:

Ordförråd

Uttalsaktivitet

Diskussionsaktivitet

Läsuppgifter och textövningar

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information. Ni kan börja direkt! Ingen anledning att vänta.

 

Tala med våra experter

Upptäck din kompetens idag

“Era Workshops i svenska var otroligt väl genomförda! Tack för allt!”

(Team Manager på Coca Cola Business Services)

GMS International har många års erfarenhet av att planera och utföra språkutbildningar med våra inspirerande och erfarna lärare.
Målet med kurserna är att deltagarna ska förbättra sin kommunikationsförmåga, men även känna sig tryggare vad gäller presentationsteknik och skrivande på ett annat språk!

 

Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!