Affärsengelska

En satsning för ditt företag!

I takt med att allt fler storföretag väljer engelska som koncernspråk stiger också förväntningarna på medarbetarnas individuella språkkunskaper.

Vare sig det handlar om en deal, säljpitch eller projektledning är värdet av affärsengelska lika med goda förutsättningar för bra affärer.

Våra kurser inom affärsengelska vänder sig till de yrkesutövare som idag behärskar och till viss del också använder engelska i sitt arbete och nu vill fördjupa sina språkkunskaper när det kommer till att till exempel skriva affärsdokument eller göra presentationer.

Tillsammans skapar vi en språkutbildning som är anpassad efter just ert företags förutsättningar och behov, oavsett om det handlar om allmän myndighetsengelskaEU-anpassad engelska eller engelska för kundtjänst.

Vi skräddarsyr en kurs helt efter era önskemål och utmaningar, med mål att stärka samtal vid möten och underlätta flytet vid e-mail korrespondens.

I listan nedan följer flera populära språkutbildningar inom specifika nischer som vi erbjuder idag.

Tala med våra experter

Skräddarsydda kurser i affärsengelska

”Kursen har hjälpt otroligt mycket i hur vi kommunicerar med våra kunder!”

(Regionchef på medelstort företag)

Vårt mål är att deltagarna alltid efter avslutad kurs ska känna sig säkra i rollen som kommunikatör och representant också på engelska i sina framtida möten med affärsrelationer.
Våra metoder är även kulturanpassade mot er bransch med korrekt affärsterminologi-, affärsseder och artighetsfraser vilket på lång sikt gynnar era relationer på arbetsplatsen och arbetsmarknaden. Vi erbjuder flexibla kursdatum med tydliga mål och kursplaner på affärsengelska.

Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!