Översättning och annan språkhjälp


Du vet väl att vi kan hjälpa dig med allt som är översättningrelaterat? Vi kan allt inom Översättning och annan språkhjälp


Javisst! Vi lär inte bara ut språk, ledarskap, kommunikation m.m vi hjälper våra kunder med översättningar, korrekturläsningar och tolkningstjänster

 

GMS Language Services® översätter och korrekturläser alla slags texter såsom juridiska- och affärsdokument, försäljnings- och annonstexter, pressreleaser, korrespondens, nyhetsbrev, kontrakt, nyhetsartiklar, m.m.

Behöver du tolkhjälp till ett möte eller en konferens så hjälper vi dig gärna. Våra översättare och tolkar har alltid målspråket som sitt modersmål och är mycket skickliga. Vi har över 35 års erfarenhet av Översättning och annan språkhjälp.

Vi ser på oss själva som en one-stop-shop. Du ska inte behöva gå till flera olika leverantörer för att få det du behöver inom språk och kommunikation. Är du osäker på om vi kan hjälpa dig så hör av dig och så granskar vi dina texter och ger dig vårt professionella utlåtande. 

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!