Korrekturläsning och översättning

Korrekturläsning och översättning

– kontroll av grammatik, stavning och avstavningar

Behöver ni översättning med Korrekturläsning?

Har ni texter och dokument som behöver korrekturläsas, hjälper vi dig. Vi erbjuder korrekturläsning så att du kan vara helt säker att dina texter är korrekta och felfria. 

 

En felfri text ger ett gott och professionellt intryck. Låt inte slarvfel eller dålig kommatering påverka ditt företag negativt. Om du vill undvika texter med antingen språkliga eller grammatiska fel så rekommenderar vi att du ser till att få dem korrekturlästa. Vi hjälper dig med att korrigera stavfel, grammatiska fel eller felaktig kommatering. Men även språklig granskning av texten. 

 

En korrekturläsning av en text handlar inte bara om att rätta vanligt förekommande fel såsom skrivfel, stavfel och grammatiska fel. Ibland kan meningsbyggnaden behöva ändras för att budskapet ska vara tydligt och inte lämnas öppet för tolkning. Med våra översättare och korrekturläsare är dina texter i trygga händer. 

 

Som alltid så har den som korrekturläser granskningsspråket som sitt modersmål, det betyder även att den personen utöver sin språkliga expertis även vet vad som gäller angående officiella och juridiska dokument i det landet. 

 

GMS Language Services®  korrekturläser alla slags texter såsom juridiska- och affärsdokument, försäljningstexter, broschyrer, annonser, pressreleaser, korrespondens, nyhetsbrev, kontrakt, nyhetsartiklar, m.m. 

 

Oavsett text eller bransch så hittar vi den översättare som har störst erfarenhet inom just ditt område. Vi sätter oss in i de olika aspekterna av texten för att den ska bli korrekt översatt. 

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!