Övriga språk

På GMS International har vi över 35 års erfarenhet av språkutbildningar och språkkurser. Redan på tiden det begav sig etablerade vi oss som det självklara valet vid kompetensutveckling för företag och organisationer. Idag kan vi med stolthet kalla oss experter och specialister inom företagsutbildningar på olika områden, såsom språk.

Idag arrangerar vi utbildningar och kurser på följande språk:
Nordiska (Svenska, Danska, Norska, Finska), Engelska (allmän och affärsinriktad), Tyska, Franska, Italienska, Spanska, Portugisiska, Ryska, Arabiska, Kinesiska och Japanska m.fl.

Är ni intresserade av övriga språk är ni välkomna att tala med våra experter. Vi kommer göra allt för att bemöta era behov på bästa sätt. Vårt mål är att alltid erbjuda flexibla startdatum, men det kan vara bra att vara ute i god tid!

De kurser som är listade nedan är exempel på utbildningar som är populära bland våra kunder.

Förutom dessa språkutbildningar erbjuder vi även branschnischade språkutbildningar.

Tala med våra experter

utbildningar på de vanligaste språken i världen

“Lektionerna har varit utmärkta! Har rekommenderat kursen till alla kollegor!”

(Director/Chain Developer på Arla-Foods)

Kurserna är anpassade till deltagare från alla yrkesgrupper. Vare sig du jobbar i styrelse, som chef eller medarbetare gynnas du av våra språkutbildningar.
Oavsett erfarenhet är målet att du efter avslutad kurs ska känna dig tryggare med att kommunicera på ett annat språk, men också kunna hantera affärsrelationer och representera din organisation inför myndighet och bransch!

 

Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!