Tolkning & Översättning

Våra tolk- och översättningstjänster riktar sig till företag, företagsledare och experter som behöver hjälp med t. ex. tolkning av affärsuppgörelser eller översättning av affärsdokument. Men också vid muntlig eller skriftlig kommunikation med internationella partners där språkbarriärer annars riskerar att hindra en produktiv konversation.

Vi kan på dina villkor, i stor eller liten utsträckning, assistera vid tolkning under affärssamtal och komplettera vid översättning av allt ifrån enklare dokument till sekretessbelagda handlingar.

Här kan ni läsa mer om vår översättnings– och tolktjänst!

Förutom denna service, erbjuder vi även kursen ”Hur man skriver Affärsdokument på Engelska” för dig som vill passa på och utveckla dina skriftliga språkkunskaper i engelska!

Tala med våra experter

Professionell Tolkning & Korrekt Översättning

“Bra individuell anpassning! Rekommenderas starkt!”

(George – på Magine)

Med ett öga för detaljer och med yttersta noggrannhet, tar vi oss an uppdraget att tolka och översätta det ni behöver hjälp med. Vi förstår dessutom de kulturella koderna och språkliga utmaningarna som kan finnas när man exempelvis översätter från amerikanska myndigheter eller tolkar vid förhandling med utländska myndigheter.

Kontakta våra experter idag och låt oss assistera din organisation idag!

Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!