Anledningar till att Lära Sig Affärsengelska

Anledningar till att Lära Sig Affärsengelska

Här nedan så återger vi några primära anledningar till varför man ska välja att lära sig affärsengelska samt hur det hela främjar organisationens tillväxt.

Läs mer om våra företagsanpassade språkkurser.

Internationell Kommunikation

Engelska står sig som det internationella kommunikationsspråket och därför det internationella affärsspråket. Genom att tillämpa adekvat muntlig affärsengelska har ditt företag ett mycket viktigt verktyg för att lyckas, samtidigt som ni stärker möjligheten till att nå ut till fler potentiella kunder och samarbetspartners.

Läs mer om vår kurs Effektiv Konversationsengelska

Stärk er tekniska tillgång

I denna tekniska tidsålder så utgör engelska den odiskutabla språket på nätet. För närvarande så återfinns en stor del av de användare som återfinns online inom engelskspråkiga regioner – något som i sin tur resulterar i det faktum att de flesta webbplatser och sociala medieplattformar återges övervägande på engelska.

Genom att återge företages webbplats på engelska i kombination med adekvata benämningar vilka härleds till branschen i fråga så kommer ni att kunna nå ut till betydligt fler potentiella kunder och samarbetspartners – något som i sin tur möjliggörs av att studera affärsengelska via GMS International.

Vi är övertygade om det faktum att vår kurs tekniska kurs i affärsengelska skulle passa er!

Förbättra möten och presentationer

Engelska används ofta i styrelserum och för presentationer, även om ingen av deltagarna eller presentatörerna är modersmål. Det är ”gå till språket” om du vill få din poäng i både privata möten och offentliga forum. Just därför så är en språkkurs i engelska viktig för att kunna säkra organisationens fortsatta tillväxt.

Kommunicera tydligt och koncist

Du kommer att ha en stor fördel när det gäller att förhandla affärsavtal om din engelska är av hög standard. Att veta hur man ska sätta en punkt på rätt sätt är viktigt, särskilt när så mycket kommunikation sker via e-post. Ett välskrivet mejl utan misstag, i rätt ton, är en färdighet i sig. Ett koma eller punkt kan ha stora skillnader, speciellt i juridiska dokument.

Få en bättre omvärldsbevakning och analys.

Nyheter härleds ofta från engelskspråkiga källor, där förmågan att kunna läsa och analysera språkfinneser kan därför ha större betydelse än vad du tror. Dessutom kan vissa av dina uppdrag vara kopplade till aktuella nyheter så att du alltid kommer att hålla dig uppdaterad, få massor av allmän kunskap om världen och ekonomin och till och med öva dina analytiska färdigheter.

En kurs i konversation engelska kan förbättra er sociala konversations förmåga!


Du förbinder dig inte till något genom att skicka in formuläret.

Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!