Medarbetarskap

en-bild-som-visar-medarbetarskap

Det här är en inspirerande utbildning i kommunikation med syfte att förbättra och utveckla den interna kommunikationen, öka medarbetarnas förståelse och delaktighet, samarbete och lagkänsla. Målet är att öka motivationen, ansvarstagandet, arbetsglädjen och därmed även effektiviteten.

Vi kommer att fokusera på de olika rollerna – chef/medarbetare och medarbetare/medarbetare – hur relationerna fungerar idag och hur de kan förbättras. Många företag idag är relativt platta organisationer, där medarbetarna är närmast självstyrande eller agerar enligt ett samspelande medarbetarskap. Hur fungerar detta i praktiken? Hur hanterar medarbetarna relationen till arbetsgivare, arbetskamrater och det egna arbetet? Vad har man för ansvarsroll som medarbetare? Hur fungerar kommunikationen mellan chef/medarbetare, medarbetare/medarbetare? Hur kan den förbättras?

Under utbildningen arbetar vi med både teoretiska och praktiska övningar, med en kompetent lärare som har lång erfarenhet av just kommunikation, medarbetarskap och samarbete och som i detalj kan fokusera på just er målgrupp och det ni arbetar med.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom kommunikation och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort. Som kursdeltagare kommer du även att få personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare.

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!