Privatlektioner engelska i Stockholm

Privatlektioner engelska i Stockholm – Företagsanpassade

Dags att vässa engelska och ta den till nästa nivå! GMS international erbjuder privatlektioner i engelska för företag i små grupper samt stora. Vi har skräddarsydda kurser som anpassas helt efter bransch och deltagarnas nivå.

För att göra det enkelt (och nästan oemotståndligt) kan vi komma och hålla undervisningen på ditt kontor. Våra rutinerade  kursledare har erfarenhet från många olika branscher och vi kan ordna med en kurs start omgående. Våra språkkurser för företag är populära och vi kan stoltsera med hela 35 års erfarenhet!

Vi har två typer av kurser; antingen små grupper 1-8 personer eller helt privat. Privatlektioner i engelska är fördelaktiga då vi kan fokusera på vad du behöver för att utvecklas. Kanske är det att få konversationen att flyta bättre? I så fall ska du hoppa på en engelska konversationskurs. Vi har flera som hålls i Stockholm, så hitta en som funkar för dig.

Privatlektioner i engelska finns även för…just det, enskilda individer. Här gör vi snabbt en genomgång av vilka kunskaper som finns och vilka som behöver förbättras. Tillsammans sätter vi upp mål för din språkundervisning och ser till att du uppnår dem!

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!