Presentationer på Engelska

presentationer på engelska pa ett stort bord

Gör ni mycket affärer med utländska företag är det bra om ni lär er hur man ska göra presentationer på engelska!

I takt med att tekniken utvecklas och ger oss nya digitala verktyg, stiger också förväntningarna på hur man kommunicerar en idé, ett koncept eller projekt till andra.
Det gäller att man vid en presentation, förutom att uppvisa research, planering och genomförande även kan engagera och övertyga lyssnaren.

Dagens presentationer sker både i mötesrum, online på webben och inför en internationell publik på engelska. Därför gäller det att veta vilken presentationsteknik och strategi man ska tillämpa och anpassa efter situation.
När det gäller själva presentationen på engelska, finns det en viss jargong och ett särskilt tempo man bör ha i åtanke. Detta för att få ett flyt och hålla uppe intresset som engagerar och övertygar lyssnaren!

Kursen “Presentationer på engelska” riktar sig till den som arbetar i en global organisation med engelska som koncernspråk. Vi har tagit fram en språkutbildning som guidar dig till framgångsrika presentationer på engelska. Detta genom att du som deltagare får uppdatera ditt ordförråd, lära dig presentationsteknik och bli mer medveten om ditt kroppsspråk.
När vi sedan kombinerar dessa delmoment bygger vi ett tryggare mönster vid förberedning, utformning och genomförande av presentationer på engelska!

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Du kommer efter avslutad kurs kunna känna dig tryggare i att hålla föredrag, tal och workshops på engelska. Detta med hjälp av att du nu är medveten om hur du talar och hur du kan använda ditt kroppsspråk för att engagera lyssnaren.

Utbildningen innehåller också praktiska övningar som bygger på autentiska situationer om hur man kommunicerar och hanterar frågor inför en större publik, exempelvis resultat-presentationer, krishantering och s.k. “bad news”.

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!