Motivera efter föräldraledighet

Motivera efter föräldraledighet

 

Att komma tillbaka till jobbet efter en längre föräldraledighet kan ibland vara knepigare än vad många tror. De nya föräldrarna går från en värld full av babylycka och sömnbrist tillbaka till en arbetsplats som har fungerat som vanligt utan dem. Att motivera sig och hitta tillbaka till sitt tidigare engagemang kan ta tid, vilket är helt förståeligt. Men det finns effektiva sätt att hjälpa sina medarbetare tillbaka efter babybubblan. 


Motivera efter föräldraledighet är ett program där medarbetare på föräldraledighet får möjlighet att hänga med på allt som sker i företaget men även kompetensutveckla nya färdigheter under tiden. Det är så enkelt att de integrerar sina färdigheter som föräldrar till egenskaper de kommer ha nytta av väl tillbaka på jobbet. 

 

Det kan vara väl värt att investera i personal som är eller ska gå på föräldraledighet. Föräldrarna motiveras genom att få känna sig delaktiga och lära sig nya färdigheter genom sina barn. De motiveras inte bara att komma tillbaka efter ledigheten, utan även att stanna på företaget. Ett bra verktyg för både employee empowerment och employee retention. Forskningsbaserat program

 

Att vara förälder är oerhört lärorikt och vi vill ta till vara på dessa nya färdigheter och förvalta dem, och på så vis lyfta föräldrarna när de är tillbaka på arbetsplatsen. Med Life Based Learning så utvecklas naturliga föräldrafärdigheter som ansvarstagande, flexibilitet, kreativitet och empati till förstärkande ledaregenskaper som deltagarna har nytta av på jobbet.


Programmet är baserat på forskningsresultat och är en del av den nya vågen av effektivt lärande. Det består av 24 online moduler med kreativt och inspirerande innehåll och ett community för att dela sina ideer och insikter. Deltagarnas framsteg delas även med deras chefer vilket gör utbildningen ännu mer effektiv.  

 

Låt livet boosta jobbet

Att få barn är det mest naturliga i livet. Visst kan det vara kämpigt att komma tillbaka efter föräldraledigheten. Många kan känna att de glömt av delar av jobbet eller att företaget har utvecklats vidare utan att de har hängt med och kompetensutvecklats.

Med vårt program behöver det inte vara så. Forskning visar att människor får nya energier och färdigheter när de blir föräldrar – samma färdigheter och energier som gör ditt företag framgångsrikt!

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!