Mångkulturell kommunikation

laget som precis lärt sig mångkulturell kommunikation

Riktad mångkulturell kommunikation lönar sig!

Behöver ni få stöd med mångkulturell kommunikation? Eller kanske bör ni tänka mer på den interna dialogen? Vår utbildning riktar sig till företag med internationella arbetslag och ledningsgrupper, vilka samtidigt är nyckeln i kommunikationen över kulturella gränser.

Kontakta oss, det kommer löna sig! Du förbinder dig inte till något och vi erbjuder kostnadsfri konsultation inom området.

 

Varför mångkulturell kommunikation?

  • Bli mer träffsäker i kommunikationen med utrikesfödda svenskar
  • Nå fram med dina budskap till ALLA i verksamheten
  • Få bättre lönsamhet med mer effektiv kommunikation och samarbeten.

 
 

Mångkulturell kommunikation vänder problem till fördelar

Vår utbildning vänder sig även de som helt enkelt vill utveckla sitt lagspel och få ökad förståelse för hur ett förbättrat samarbete över kulturgränser kan leda till ökad effektivitet!

Att arbeta i en multikulturell organisation kan vara nog så utmanande, men är samtidigt väldigt givande! Det gäller dock att man är förberedd på missförstånd och veta hur man kan vända dessa till teamets fördel.

Under utbildningen arbetar vi med både teoretiska och praktiska övningar. Vi lär oss nya metoder för att på bästa sätt förbereda deltagarna för potentiella utmaningar.
Kursen är ledd av en kompetent lärare med lång erfarenhet av lagarbete och som i detalj kan fokusera på just er grupp och det ni arbetar med.

Växande mångkultur skapar kommunikativa möjligheter för svenska företag och myndigheter. Genom riktad kommunikation kan du öka lönsamheten i företaget och förbättra samarbetet. 

Våra metoder anpassas efter kundens behov och önskemål. Dock uppmanar vi alltid att är känna de aktuella målgrupper och undvika stereotyptänket. Alla har vi fördomar och förutfattade meningar. Den insikten är viktig och däri ligger lösningen. Våga fråga! Stäm av funderingar genom undersökningar eller helt enkelt genom samtal med personer inom målgruppen så slipper du onödiga konflikter i kommunikationen.

 

Mångkulturell kommunikation ger större lönsamhet!

Syftet med den här utbildningen är att ni som ett mångkulturellt team ska få ökad förståelse för varandras svagheter och styrkor. Ni ska lära er hur ni fungerar enskilt, men framförallt ihop. Detta bättrar samarbetet och motivationen att arbeta mot samma mål.

Målet med avslutad kurs är att ni  gemensamt ska jobba mot samma mål och få större lönsamhet inom ert arbetslag!

Som deltagare kommer du öka din medvetenhet om de rådande kulturella reglerna, samt lära dig förstå arbetskulturer och individer präglade av dessa. På så sätt får du en solid plattform att stå på när det gäller att kommunicera med människor och arbetsgrupper över de kulturella gränserna, på ditt företag eller i din organisatio

Kontakta för en kostnadsfri konsultation så hjälper vi er komma igång med er utbildning inom Mångkulturell kommunikati

Tillbaka till våra övriga företagsanpassade kommunikationskurser!

 

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!