Grundkurs i Finska

Grundkurs för Nybörjare i Finska

Vi anpassar kursen fter era förutsättningar och behov. Detta inkluderar ofta kursens innehåll, ordlista, fraser och korrekt terminologi.

Denna kurs är avsedd för deltagare som är helt nya på finska språket och vill lära sig grunderna för att kommunicera på finska. Kursen är utformad för att introducera deltagarna till finska språkets alfabet, grundläggande grammatik och vardagliga fraser och uttryck. Se även våra andra kurser i finska

 

Under kursens gång kommer deltagarna att lära sig följande:

Finska alfabetet: Deltagarna kommer att lära sig att känna igen och uttala de 29 bokstäverna i finska alfabetet samt deras ljudvärden.

Grundläggande fraser och uttryck: Kursen kommer att täcka vardagliga fraser och uttryck som behövs för att kommunicera i enklare situationer, såsom att hälsa, presentera sig själva, fråga och svara på enkla frågor, beställa mat och dryck, och be om vägbeskrivning.

Grundläggande grammatik: Deltagarna kommer att introduceras till grundläggande grammatiska regler i finska, inklusive substantiv, verb, adjektiv och grundläggande ordföljd.

Uttal och betoning: Kursen kommer att fokusera på att träna deltagarna i rätt uttal och betoning av finska ord och fraser för att underlätta förståelsen och kommunikationen.

Kulturell förståelse: Utöver språkinlärning kommer kursen att erbjuda en introduktion till finsk kultur och samhälle för att ge deltagarna en bredare förståelse för det finska språket och dess användning i verkliga situationer.

 

Målet med kursen är att ge deltagarna en solid grund för att fortsätta sin inlärning av finska språket och att känna sig bekväma med att kommunicera i vardagliga situationer på finska.

 

 

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!