ExPats Träning

Vår Expats träning ger dig en god ny start!

Är du nyanländ till Sverige? Eller har du fått jobb utomlands?
Då behöver du inte bara lära dig ett nytt språk, utan även få förståelse för den kultur som kommer med det nya landet.


Vi erbjuder Expats träning finns från grundläggande, till avancerad chefs- och VIP-nivå. Läs mer nedan!

Du kan börja utbildningen redan i ditt hemland och sedan fortsätta efter flytten. Träningen skräddarsys för individer och familjer helt beroende på era önskemål.

Om din partner och/eller barn flyttar med dig, kommer även de att ha unika behov som våra experter snabbt kan hjälpa dem med. Det kan handla om allt från att gå till banken, mataffären eller boka tid hos läkare. Kanske behöver ni hjälp med att navigera i skolsystemet eller få tips om hur man undviker onödiga parkeringsböter.

Framgång i yrkesliv och vardag!

Låt våra Expats-kurser ge dig såväl de språkliga, men också de kulturella och sociala byggstenarna som du behöver för att starta ett nytt liv annanstans.

Träna kommunikation, konversation och interaktion. Genom anpassade övningar, får du självförtroende och kunskap som garanterar framgång i yrkesliv och vardag.

Vänligen Kontakta oss för mer information om språk- & kulturutbildning för ExPats® 

Läs också mer om våra olika kulturkurser här!

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Eftersom allas behov är olika, erbjuder vi detta program i fyra nivåer:

Grundläggande
Behöver du snabbt förstå språket i vardagslivet och kanske bara ska vara i ditt nya hemland under en kort tid, då är den här nivån helt rätt för dig.
Detta är en direkt och snabb introduktion som inkluderar: grundläggande socialt ordförråd, vanliga seder & bruk, grundläggande affärsetikett och en introduktion till din nya stad (var man handlar, äter och träffas).

Standard
Det här är nivån för dig som kanske även har en partner som har flyttat med dig och ni ska troligtvis vara i det nya hemlandet i över ett år. Som ett tillägg till grundpaketet, som inkluderar: grundläggande socialt ordförråd, vanliga seder & bruk, grundläggande affärsetikett och en introduktion till din nya stad (var man handlar, äter och träffas), kan även din partner delta i introduktionen. Efter introduktionen (en halv dag) kommer vi att träffas igen för en två-timmars check-up för att säkerställa att din/er övergång går smidigt och vi kan då även hjälpa till att svara på eventuella frågor.

Chef
Den här nivån är tänkt för mellanchefer, med eller utan sina familjer. Du eller ni kommer troligtvis vara i det nya hemlandet under 1-2 år eller längre. Den här introduktionen kombinerar en kulturell introduktion med kontinuerlig språkträning/coachning under vistelsen. Efter en endags introduktions-seminarie kan du börja din språkträning/coachning. Du kommer att lära dig socialt ordförråd, affärsordförråd, affärsetikett, få en introduktion till din nya stad och motta hjälp och feedback.
I detta paket har du även möjlighet att genomföra språkträningen och den sociala- & kulturella introduktionen med din familj eller privat.

VIP
Den här högsta nivån är riktad till chefer på en högre nivå, med eller utan sina familjer. Du eller ni ska troligtvis vara i det nya hemland i fler än två år. Precis som i Chef-introduktionen kombinerar VIP-introduktionen kultur och språkträning/kommunikationscoachning.
Som chef på en högre nivå har du ett stort behov av att kunna kommunicera effektivt med dina anställda. Du kommer att lära dig affärsetikett med fokus på förhandling, presentation, kommunikation, vanliga seder & bruk och ordförråd, samt få en introduktion till din nya stad. Samtidigt som du fokuserar på företagsaspekterna, kommer vi att jobba med dig och din familj med språkträning & träning inför ett nytt socialt liv – vilket kan innefatta allt från att förstå sjukvårdssystemet till shopping och aktiviteter.

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!