Affärsengelska är en investering för hela företaget

Vill du ge ett professionellt intryck vid kommunikation med engelsktalande kollegor och kunder – då är vår Affärsengelska kurs något som du bör beakta närmare!

Det bästa sättet att att lära sig affärsengelska är att ta del av en anpassad språkutbildning. Med anpassad menar vi både anpassad till dig som deltagare, samt anpassad till företagets verksamhet.

På så sätt vet du att utbildningen blir relevant för dig och inlärningsprocessen blir både enklare och mer effektiv.

Hos oss kommer du redan från första lektionen få ett utökat ordförråd och bli mer självsäker när du ska använda det engelska språket!

Önskar du anmäla intresse för vår affärsengelska kurs eller har andra funderingar?

Vänligen fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Vad du kan förvänta dig att uppnå med vår affärskurs i engelska


 • Relevant ordförråd. Vår affärsengelska kurs har skräddarsytts i form av adekvata fraser och uttryck som anses vara relevanta för ditt företag.
 • Stärkt självförtroende. Genom att du får träna på situationer hämtade från din yrkesroll kommer du känna dig trygg och självsäker när situationerna väl uppstår.
 • Bättre affärskommunikation. Du kommer hitta rätt ord och uttryck snabbare. Det gör dig mer övertygande och yrkesmässig i din affärskommunikation.
 • Nya affärsmöjligheter. Tack vare just bättre och tydligare kommunikation med internationella kontakter, kommer du ges nya inspirerande affärsmöjligheter på den globala marknaden.
 • Starkare team. Med förbättrade språkkunskaper kommer även bättre laganda som en följd av det hela. Självsäkerheten kommer öka hela arbetslagets slagkraft och ge er större inflytande på kunder utomlands.

Vår affärskurs kurs har nöjda kunder från hela världen


Nöjda kunder från hela världen

Vi är helt fokuserade på företagsmarknaden och våra exklusiva lösningar är populära hos små, mellanstora och stora företag inom olika branscher och industrier.

Nedan ser ni ett axplock av marknadsledande företag som valt att delta i vår skräddarsydda affärsengelska kurs som ett led i att stärka sitt varumärke.

 • If Metall - Affärsengelska Kurs
 • Ovako - Affärsengelska Kurs
 • BMW - Affärsengelska Kurs
 • Mercedes-Benz - Affärsengelska Kurs
 • Vattenfall
 • Trafikverket - Affärsengelska Kurs
 • Skatteverket - Affärsengelska Kurs Online
 • Tele2
 • NCC - Affärsengelska Kurs
 • Max Matthiessen - Affärsengelska Kurs

The lessons have been very good and rewarding. In the past, I was not quite comfortable in speaking English in meetings with suppliers, but now it is much easier!

Micael – Trafikverket

Den affärsengelska kurs som jag fått närvara vid varit otroligt bra! Läraren var mycket duktig, rolig, intelligent och gav oss hela tiden tydliga svar på alla språkliga problem. Jag känner mig mycket mer självsäker när det gäller att använda engelska på jobbet nu!

Anonym

GMS har en fullständig produktportfölj med nyckelprodukter, mixad inlärning och virtuella klassrum. Det här gjorde GMS till det självklara valet för Aditros språkutbildningsbehov. Våra elever har varit väldigt nöjda, framförallt med den affärsengelska kurs som vi fått ta del av, något som har gett resulterat i tydliga resultat för vår del.

Nordic HR Manager – Aditro, Stockholm

 

Om GMS International


Kurs i affärsengelska via GMS International

GMS International® är specialiserade på anpassade lösningar och tjänster inom kommunikation, kultur, språk, ledarskap, försäljning, arbetsmiljö och kundservice.

GMS International® har över 35 års erfarenhet av fortbildning. Vi utgår från våra kunders företagsstrategier och särskilda behov, och vi gör det med mätbara och långvariga resultat.

GMS International® är verksamma i över 150 länder över hela världen och erbjuder den bästa utvecklingen för ditt företag och de bästa utbildningstjänsterna, både på lokal- och global nivå.

GMS International® är högt respekterade i branschen för våra exceptionella krav på kvalitet och professionalism. Vår omfattande lista med referenser från nöjda kunder inkluderar några av de största globala företagen, organisationerna och myndigheterna.

Kontakta oss idag med dina frågor gällande vår kurs i affärsengelska!


Intresseanmälning eller frågor?

Har du frågor kring utformningen, längden eller omfånget av vår affärskurs i engelska?

Vänligen fyll i kontaktformuläret och skicka in så kontaktar vi dig.


Du förbinder dig inte till något genom att skicka in formuläret.

Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!