Online och Öppna Kurser

GMS erbjuder öppna och online språkkurser på olika nivåer till er som vill bredda och fördjupa era kunskaper inom ett visst språk. Ni kommer bli bättre på kommunikation, lära er presentationsteknik, grammatik, och samtidigt öka ert affärsrelaterade och sociala vokabulär.

Deltagarna på våra öppna kurser kan ha olika bakgrund och arbetsgivare, vilket medför att språkutbildningen blir ett tillfälle att inte bara lära sig ett nytt språk, utan även att nätverka med kollegor från andra företag.

För er bekvämlighet erbjuder vi även virtuella online kurser som vänder sig till tidspressade individer med begränsad tillgänglighet att närvara vid fysiska lektioner. Dessa kurser har samma tempo, kvalitet och struktur som våra övriga utbildningar.

Just nu erbjuder vi bland annat Engelska, Svenska, Tyska och Finska språkkurser online!

Tala med våra experter

Upptäck din kompetens idag

”Era Workshops i svenska var otroligt väl genomförda! Tack för allt!”

(Team Manager på Coca Cola Business Services)

GMS International har många års erfarenhet av att planera och utföra språkutbildningar med våra inspirerande och erfarna lärare.
Målet med kurserna är att deltagarna ska förbättra sin kommunikationsförmåga, men även känna sig tryggare vad gäller presentationsteknik och skrivande på ett annat språk!

 

Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!