Skriftlig Kommunikation

Skriftlig Kommunikation

ATT SKRIVA AFFÄRSDOKUMENT PÅ ENGELSKA
Beskrivning

Hur formell ska man egentligen vara i ett email? Hur inleder jag och avslutar min korrespondens? Hur skriver jag en rapport, ett förslag etc.? För att skapa och bibehålla långvariga affärsrelationer krävs ofta goda skrivkunskaper. Den här kursen handlar om att skriva och ger dig de färdigheter du behöver när det gäller effektiv och korrekt skriven affärskommunikation och interaktion.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom kommunikation och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort. Som kursdeltagare kommer du även att få personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Skriftlig Kommunikation.