Ny som chef!

GMS – Ny som chef!

nysomchef

Ledarskapsutbildningen för dig som är ny som chef

KORT BESKRIVNING

Det här är den perfekta ledarskapsutbildningen för dig som är ny som chef eller arbetsledare. GMS – Ny som chef! är en chefsutbildning som ger dig en bred introduktion till ledarskapet och förbereder dig för din nya roll. Du får en tydlig bild av vad det innebär att vara chef och vilka utmaningar du står inför. Du kommer att få de verktyg som du behöver för att bli en riktigt bra chef och ledare.

Genom ledarutbildningen får du lära dig om olika ledarskapsstilar och hur du kan leda möten på ett inspirerande och intressant sätt. Du får lära dig att motivera dina medarbetare och delegera arbetsuppgifter samt hur du håller medarbetarsamtal. Gränssättningar och konflikthantering är andra moment i din arbetsledare- och chefsutbildning.

Du får dessutom göra övningar för att öka din självkännedom och därmed bli bättre på att fatta beslut, kommunicera och relatera med dina medarbetare. Det hjälper dig också att bli mer produktiv utan att bränna ut dig.

Skräddarsydd ledarskapsutbildning

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi har 35 års erfarenhet av utbildningar inom ledarskap och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs på en chef eller arbetsledare och tillsammans arbetar vi för att du ska bli en kompetent och säker ledare för dina medarbetare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår GMS – Ny som chef!-kurs.

Vänligen Kontakta oss för mer information!