Retorik och Presentationsteknik (nivå 1-3)

retorik-och-muntlig-presentation

Att hålla en muntlig presentation inför publik tycker många är obehagligt. Men att kunna framföra sitt budskap på ett övertygande sätt kan leda till ökad framgång. Det är ett ypperligt tillfälle att visa upp dig själv, dina kunskaper och tankegångar.

Under kursens tre nivåer kommer vi att jobba med såväl kommunikationsteori, röstanvändande och kroppsspråk. Vi kommer att gå igenom ämnena retorik, kommunikation och presentation och lära oss hur man planerar och genomför trovärdiga och övertygande presentationer inför publik. Vi kommer att lära oss att hantera olika presentationssituationer – tal, införsäljningar, förhandlingar, instruktioner etc.

Den här utbildningen är riktad till dig som är chef, ledare och säljare. Du som brukar eller kommer att hålla presentationer och tala inför publik och vill göra ett trovärdigt och alltigenom övertygande intryck på åhörarna.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom kommunikation och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort. Som kursdeltagare kommer du även att få personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare.

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!