Ny som chef!

möter efter utbildningen ny som chef

“Ny som chef” är en chefsutbildning för dig som är ny som chef eller arbetsledare.

Våra ledarskapsutbildningar är anpassade för framtidens ledare i en global marknad. Väl grundade och med rötter i svenskt näringsliv! 

Vare sig du ska arbeta som chef för Startup, teknik & IT eller chef inom offentlig sektor – har vi möjligheten att förse dig med all den kunskap du behöver för att få en framgångsrik start som chef!

Med tydliga och relevanta exempel får du en inblick i vad du kan förvänta dig i din nya roll. Detta för att dels göra dig förberedd på de ledarskapsutmaningar du står inför, men framförallt för att ge dig verktygen du behöver för att bli en riktigt bra chef och ledare!

Som framtida eller ny chef bör du känna till de olika ledarskapsstilar som du kan använda dig av för att leda, styra och inspirera dina arbetskollegor och partners. Du får även lära dig hur man motiverar och delegerar arbetsuppgifter – samtidigt som du upprätthåller och bygger starka relationer med t. ex. medarbetarsamtal, samt utvecklar och värnar om arbetsmiljön.

Det är värt att investera i kompetens som du kommer ha nytta av resten av ditt arbetsliv. Så varför inte starta nu när du är ny som chef!

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Förutom den teoretiska delen tillges du skrivövningar och praktisk träning för att öka din självkännedom och på så sätt bli bättre på att fatta rätt beslut, kommunicera och relatera med dina medarbetare.
Övningarna ger även inblick i tidigare nämnda ledarskapsstilar – vilket också kan förklara mönster och beteende som man bör känna till för att bli mer produktiv utan att löpa risk för att bränna ut sig själv eller sitt team och arbetslag.

Förutom en fullspäckad utbildning i grundläggande ledarskap, får du personlig coaching och omedelbar feedback från dina kursledare som kommer utveckla dig till en mer kompetent och säker ledare för dina medarbetare!

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!