Ny som chef!

möter efter utbildningen ny som chef

Ny som Chef är en chefsutbildning för dig som är ny som chef eller arbetsledare. Våra ledarskapsutbildningar är anpassade för framtidens ledare i en global marknad. Väl grundade och med rötter i svenskt näringsliv. Var sig du ska arbeta som chef för startup, teknik & IT eller chef inom offentlig sektor – har vi möjligheten att tillförse dig all den kunskap du behöver för att få en framgångsrik start inom chefsrollen.

Med tydliga och relevanta exempel får du en inblick i vad du kan förvänta dig i din nya roll. Detta för att dels göra dig förberedd på de ledarskapsutmaningar du står inför, men framförallt för att ge dig de verktygen du behöver för att bli en riktigt bra chef och ledare!

Som framtida eller ny chef får du lära dig om de olika ledarskapsstilar som du kan använda för att leda, styra och inspirera dina arbetskollegor och partners. Du får även lära dig hur man motiverar och delegerar arbetsuppgifter – samtidigt som du upprätthåller och bygger starka relationer med ex. Medarbetarsamtal, samt utvecklar och värnar om arbetsmiljön. Var sig det handlar om gränssättningar eller konflikthantering, är kompetenserna avgörande i din arbetsledare- och chefsutbildning. Det är även värt att investera i något som kommer följa dig genom hela ditt arbetslivs. Så varför inte starta när du är ny som chef!

Förutom den teoretiska delen tillges du övningar och olika skrivmoment för att öka din självkännedom. Detta för att för att bli bättre på att fatta rätt beslut, kommunicera och relatera med dina medarbetare. Övningarna ger även inblick i tidigare nämnda ledarskapsstilar – vilket även kan förklara mönster och betende som man bör känna till för att bli mer produktiv utan att löpa risk för att bränna ut sig själv eller sitt team och arbetslag.

Förutom en fullspäckad kurs får du personlig coaching och omedelbar feedback från dina kursledare. Vi arbetar runt grunderna och de krav som ställs på dig som är “ny som chef” och arbetsledare samt driver vi de moment som gör dig till en mer kompetent och säker ledare för dina medarbetare!

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!