Myndighetsengelska

myndighetsengelska kurs

När man kommunicerar eller förhandlar med utländska myndigheter använder man s.k. myndighetsengelska. Till skillnad från affärsengelska som ställer krav på branschrelaterat ordförråd utmärker sig myndighetsengelska för ett mer formellt ordförråd och avancerade fraser. Vare sig man kommunicerar med myndigheter på telefon, email eller verkar i samband med besök är korrekt myndighetsengelska ett måste för att utmärka sig i branschen.

Vår kurs “Myndighetsengelska” är också anpassad efter språket på de digitala kommunikationsplattformar där myndigheterna delar riktlinjer, formulär och regelverk.

Proceduren med myndigheter kan ofta vara lång och krävande då lagar och regelverk ofta förändras. Därför är det viktigt göra rätt vare sig man skriver en ansökan eller redovisar skatter. Genom utbildningen tar vi del av det språk som används vid korrespondens gällande skatter, immigration och lagar. Beroende på era förutsättningar anpassar vi kursens relevans för just er verksamhet och den kommunikationen ni har med utländska myndigheter.

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Vår utbildning kombinerar teori med praktik och du kommer lära dig hur du kommunicerar både skriftligt och muntligt med utländska myndigheter genom att få ökad kunskap om de mest användbara orden och den rätta terminologin i myndighetsengelska.

Oavsett erfarenhet är målet att du efter avslutad kurs ska känna dig tryggare i att representera din organisation mot utländska myndigheter.

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!