Ledarskap för Nordiska Chefer

kursfoto från Ledarskap för nordiska chefer

I norden är vi kända för vårt ledarskap, organisation och öppenhet gentemot nya arbetsmetoder. Ledarskap för nordiska chefer är en kurs anpassad för de som samarbetar inom den nordiska regionen och vill stärka kommunikation, samarbete och språk mot de andra länderna. Trots vårt gemensamma förhållningssätt har vi skillnader i kultur och chargång som bör uppfattas och tolkas rätt när man sitter i ledning eller ansvarar och representerar sitt företag. Detta dels för att stärka existerande affärsrelationer men framförallt vid nya samarbeten och projekt över gränserna!

Inte nog med att man som ledare förväntas förstå de olika affärsländerna, förväntas man även kommunicera detta till andra chefer, ledare och medarbetare. Vårt syfte är att skapa en plattform och bas med den mest användbara och relevanta informationen inom er bransch och marknad. Förutom de arbets- och affärsmässiga skillnaderna, når vi även de traditioner och kulturella regler man bör förhålla sig till när man som ledare företräder sitt företag mellan gränserna.

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Efter avslutad kurs är du en proffs på att bemöta andra ledare och chefer i den nordiska regionen. Du känner dig nu bekväm med att möta, leda och bygga långsiktiga relationer, där du visar dig själv och din organisation representabel med ett professionellt bemötande som kommer uppskattas både internt men även bland samarbetspartners och inom bransch. Du kommer att ha alla verktyg för att lyckas kommunicera och leda arbetsgrupper över de nordiska gränserna!

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!