Finansengelska

finansengelska pa jobbet

Finansbranschen har en stor variation av institutioner och företag som alla har en sak gemensamt – tydlig kommunikation inom branschen och mot marknaden!

Vare sig man arbetar på storbank, börsmarknaden eller utvecklar betalningslösningar för bitcoin och appar, har business English och finansengelskan en central roll i kommunikationen mellan olika aktörer.
I den globala finansvärlden används engelska finanstermer mer specifika ord och fraser allt oftare. Dessa är är viktiga att känna till vid exempelvis börsnoteringar eller andra situationer relevanta just för er nisch.

Kursen ”Finansengelska” är främst riktad till dig som arbetar inom bank- finans och försäkring i en organisation som kommunicerar med internationella institutioner och använder sig av moderna finansinstrument. Du kommer kunna fylla på ditt ordförråd, samt lära dig hur man samtalar i olika finansrelaterade diskussioner.

Vi har tagit fram en intressant och omfattande språkutbildning för chefer, medarbetare och rådgivare inom finanssektorn. Oavsett du investerar i aktieportföljer, behandlar pantövertagande eller evaluerar och rapporterar på det engelska språket är detta kursen för dig!

 

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Målet är att du efter avslutad kurs ska känna dig tryggare i att tala och skriva finansengelska inom området business English.

Under utbildningen kommer du få lära dig allt du behöver för att förstå hur du ska agera professionellt med hjälp av korrekt finansengelska. Tack vare att du ökat ditt vokabulär med korrekta ord, samt är medveten om de mest användbara fraserna på affärsengelska, kommer du obehindrat kunna kommunicera med engelsktalande kollegor och klienter i er bransch.

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!