Engelska för Kundtjänst

engelska for kundtjanst och service

Ett gott första intryck är avgörande för vilken affärsverksamhet som helst!

Det är viktigt att man bemöter engelskspråkiga med samma service och självförtroende som när man möter landsmän och talar sitt modersmål. Detta gäller oavsett man arbetar på executive nivå, inom administration och reception eller i kundtjänst.

I Skandinavien besitter de flesta en god vardagsengelska. Men i en global organisation där viktiga affärskontakter och klienter passerar de olika avdelningarna, är kännedom om så kallad “Customer service English” eller affärsengelska för kundtjänst avgörande. Speciellt vid tillfällen där det är extra viktigt med professionellt bemötande och kommunikation.

Kursen ”Engelska för kundtjänst” är riktad till medarbetaren som arbetar med service i en global organisation, vare sig det handlar om att ta emot och välkomna personer på engelska, vidareförmedla meddelanden via telefon eller formulera e-mail och brevutskick.

Utbildningen berör dessutom kulturella skillnader vid bemötande av utländska affärsrelationer, samt rutiner man bör tillämpa i service och kundkontakt med engelsktalande.

Vi erbjuder även en kurs i vardagsengelska så kallad ”Allmän Engelska” som du hittar här.

 

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Oavsett erfarenhet är målet att du efter avslutad kurs ska känna dig tryggare med att bemöta och administrera mellan organisation och kund på engelska. Detta med hjälp av att du blir medveten om artighetsfraser, kan koderna vid s.k. small talk, lär dig formellt bemötandet och får förståelse för kulturella skillnader och betydelsen som dessa har för att er medpart i affärsrelationen ska känna sig väl bemött!

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!