Att Leda Virtuella Möten

leda virtuella möten på skype eller facetime


Tycker du att möten är ett hinder i ditt arbete? Då kanske virtuella möten passar dig perfekt. Förutom att det förenklar din vardag, sparar tid och pengar så har det även blivit allt vanligare i dagens globaliserade arbetsliv. Vi lever i ett stressat samhället där vi vill att möten ska leda till kloka beslut utan att behöva ta längre tid än nödvändigt. För vissa uppfattas virtuella möten eller möten på distans som meningslösa, ineffektiva, begränsade och svåra eftersom helt andra krav ställs – om man jämför med möten i det verkliga livet. Men med rätt teknik och kunskap så kan virtuella möten och möten på distans vara en stor fördel för dig och ditt företag.

Virtuella möten är en kurs som fokuserar på att hjälpa organisationer, enskilda chefer, grupper och medarbetare att leda virtuella möten med resultat på distans. Du kommer få lära dig hantera teknik, röst och kroppsspråk till din absoluta fördel via alla typer av virtuella affärsmöten och förhandlingar.

För att få ut det mesta av kursen så kommer den skräddarsys helt utifrån dig och din verksamhet. Du som kursdeltagare får alltid personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar där alla våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Vi vill att du efter kursen “att leda virtuella möten” ska känna dig komfortabel med att leda möten på distans.


 

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!