Ledarskap i tider av förändring

”Otroligt bra utbildning!”

(Bo Axelsson, avdelningschef)

Kursen Ledarskap i tider av förändring handlar om hur du kan utvecklas till att bli den bästa möjliga ledaren i ditt företag. I tider av förändring behövs nya förberedelser och ny kunskap och denna ger vi dig!

Utbildningen riktar sig till de chefer som vill få kunskap om hur man på bästa sätt kan leda sitt team under pågående förändring.

Fokus kommer ligga på att tydliggöra ledarskapets roll när olika förändringar drabbar företaget. Det kan handla om nedskärningar, nytt ägarskap eller annan omorganisering.
Oavsett anledning till förändringarna behöver du som ledare hålla i rodret med trygg och fast hand och styra ditt arbetslag vidare.

Denna grundläggande ledarskapskurs i förändringsledning ger dig insikt, redskap och nya metoder för att praktiskt driva och lyckas med din organisations förändringsarbete.

Deltagarna på kursen kommer få kunskap om hur man kan kommunicera för att skapa delaktighet och engagemang hos sina medarbetare. Ni får dessutom verktyg att hantera eventuellt motstånd samt lär er att stötta i tider av oro och tillfällig organisatorisk oreda.

Bered er på utmaningar!

Utvecklingar på olika områden ställer stora krav på anpassning och genomtänkt ledarskap.
Det är viktigt att vara uppmärksam på vilka bakslag som kan uppkomma och vilka nya vägar som kanske bör tas. Att driva igenom ett förändringsarbete effektivt kräver därför förankring, förberedelse och förståelse.

Efter avslutad kurs har ni fått ökad förmåga att förstå era egna och andras reaktioner, tankar och känslor under pågående förändring. Ni kommer känna et trygga och stabila i er ledarskapsroll och redo att anta utmaningar som kan uppstå!

För fler företagsanpassade ledarskapsutbildningar, se här!

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!