Agilt Ledarskap – Att leda rörliga projekt

arbeta agilt en föreläsning och presentation

Agilt ledarskap är motkraften till de traditionella auktoritära ledarskapsstilarna som är vanliga och mer tydliga i exempelvis nordamerika eller i öststaterna. Oftast ställer man de olika stilarna emot varandra för att jämföra vad som passar bättre för organisationen och sedan vill man ställa om. Tittar man på det huvudsakliga som “ansvaret i organisationen” som fördelas vid ett agilt ledarskap – finns det utrymme och framförallt intresse i många nordiska organisationer, att tillämpa och utöka ansvaret mellan fler avdelningar för att implementera mer av det agila ledarskapsmodellen.

Vår kurs “Agilt Ledarskap – Att leda rörliga projekt” är framförallt framtagen för projektledare och teamledare som är intresserade av att testa breda ut ansvarsområdena i projekt och verktyg för att testa bygga konstellationer och utöka produktiviteten i företaget. De ställer nya krav på chefer, ledare och ansvariga därför är det viktigt att utöka den kompetens som krävs för att leda en sådan omställning, och framförallt vid en större förändring inom organisationen.

Vi utbildar i Agilt ledarskap och sticker hål på de myter som finns om ledarskapsmodellen. Kursen skräddarsys efter de behov och användningsområden som eftersöks inom er organisation. Kontakta våra experter så hjälper vi er arrangera ert nästa utbildningstillfälle!

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!