Affärsmannaskap för Kvinnor

kvinna som står och representerar Affärsmannaskap för kvinnor

En kurs i affärsmannaskap och ledarskap är en utbildning riktad till kvinnor som har ambitionen att utveckla sin ledarskapsförmåga. Kursen passar de kvinnor som är nyblivna ledare, men även de som är på väg mot en ledande befattning.

Historiskt sett så har kvinnor haft det svårare att nå ledande positioner, men idag så kräver de flesta arbetsplatserna än jämnare könsfördelning. Detta innebär att flera duktiga kvinnor har lyfts fram till olika ledande positioner. Men hur är det egentligen att arbeta i en manlig struktur? Vilka krav ställs på kvinnliga chefer? Hur ska man hantera de konflikter som uppstår? Finns det någon skillnad mellan kvinnliga och manliga ledare? Och blir man mindre respekterad som kvinnlig ledare?

Eftersom alla våra kurser skräddarsys helt utifrån dina eller ditt företags behov, så kommer kursen behandla hur du, inom din roll, ska hantera olika problem för att vara en bra ledare i alla situationer. Efter kursen kommer du ha kunskap och förståelse för vad som krävs för att vara en duktiga ledare, men även om hur faktorer runt omkring påverkar vilken ledarskapsstil som passar bäst för respektive situation.

Med vår 35 åriga erfarenhet av utbildningar inom ledarskap så lovar vi att kunna förmedla den kunskapen du behöver. Tillsammans med våra lärare, som är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet, så kommer vi arbeta för att du ska ska bli en kompetent och säker ledare för dina medarbetare.

Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!