Affärsmannaskap för Kvinnor

kvinna som står och representerar Affärsmannaskap för kvinnor

Det här är en kurs i affärsmannaskap och ledarskap riktad till kvinnor som har ambitionen att utveckla sin ledarskapsförmåga. Kursen passar de kvinnor som är nyblivna chefer, men även de som är på väg mot en ledande befattning.

Kvinnliga chefer har historiskt sett motarbetats i många branscher, men idag kräver de flesta arbetsplatserna en jämnare könsfördelning, vilket också innebär att begåvade kvinnor lyckas ta sig fram till olika ledande positioner.
Men hur är det egentligen att arbeta i en fortsatt tydligt manlig struktur? Vilka krav ställs på kvinnan som chef? Hur ska man hantera de konflikter som uppstår?

Eftersom alla våra utbildningar skräddarsys utifrån dina och ditt företags behov, kommer kursen behandla hur du, inom din roll, ska hantera olika problem för att vara en bra ledare i alla situationer.
Efter kursen kommer du ha kunskap om och förståelse för vad som krävs för att vara en duktig ledare, men även för hur faktorer runt omkring påverkar vilken ledarskapsstil som passar bäst för olika situationer.

 

Tala med våra experter

Vi utbildar på uppdrag av svenskt näringsliv

Med vår 35-åriga erfarenhet av utbildningar inom ledarskap så lovar vi vara rätt utrustade för att förmedla den kunskap du behöver. Tillsammans med våra lärare, som är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet så kommer vi arbeta för att du ska ska bli en kompetent och säker ledare för dina medarbetare.

Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Varför välja oss?
Branschorienterade utbildningar

Vi vet vad ni behöver!

Branschorienterade utbildningar

Vi använder den senaste tekniken och de smartaste verktygen tillgängliga i branschen för att ge er de bästa nya redskapen att omgående tillämpa i ert arbete.

Skräddarsydda lösningar för er

Vi vet att en storlek inte passar alla!

Skräddarsydda lösningar för er

Speciellt anpassade lösningar efter alla företags unika behov och önskemål.

35 års erfarenhet

Vi vet hur man levererar resultat!

35 års erfarenhet

Vi har erfarenheten och vanan av att leverera mätbara och långvariga resultat för våra klienter.

Företagsutbildning som ger resultat!

Hos oss hittar ni skräddarsydda kurser och kompetenslösningar för alla behov. Vilken utbildning passar er? Vi vet!

Börja här
Är det något du undrar över? Fråga våra experter!
Vi hjälper dig!