FÖRSÄLJNING
$s

Briljera med din försäljning!

Våra säljutbildningar vänder sig till försäljare på olika nivåer. Det spelar ingen roll om du är ny på området eller redan etablerad och nu vill bli ännu bättre.

Kanske vill du få mer kunskap om till exempel säljledning, eller behöver konkreta tips på hur du fördubblar din försäljning? Vi har något för alla behov. Kursdeltagarna får kunskap och insikt i framgångsrika försäljningsstrategier med fokus på att skapa ännu bättre säljresultat. Samt lär sig hur man når bästa resultat och presterar maximalt oavsett rådande konjunktur!

På de olika utbildningarna inom området försäljning och säljledning tas dessutom frågor rörande presentation, kundförståelse och uppsökande verksamhet upp.

Deltagarna lär sig nya metoder och effektiva verktyg för att bli bättre på att dels leda sina säljare och nå nya höjder tillsammans med teamet, eller att helt enkelt bli bättre på att sälja enskilt.

 

Säljutbildning 1 - Grundutbildning Läs mer
Säljutbildning 2 - Merförsäljning Läs mer
Säljutbildning 3 - Coachande försäljning Läs mer
Försäljning för icke säljare Läs mer
Säljchefsutbildning Läs mer
Förhandlingsteknik Läs mer
ÖPPEN KURS: Intensiv säljutbildning Läs mer
ÖPPEN KURS: Diplomerad säljledning Läs mer
ÖPPEN KURS: Grundläggande säljutbildning Läs mer
VI HJÄLPER er MED VAD ni BEHÖVER!
Hos oss hittar ni skräddarsydda företagsutbildningar och kompetenslösningar för alla behov. Vi vägleder er från planering till utvärdering.
Våra tjänster