Arkiv

Arla

arla

The German lessons have been excellent. I really enjoy the way the teacher is working. I have recommended him to my employees.

Folksam

folksam

Kursen överträffade mina förväntningar! Professionell och trevlig lärare som anpassade undervisningen till min nivå och mina behov. Jag har redan rekommenderat utbildningen till mina kollegor.

Statoil

statoil

”Min personliga coachning har gett mig mer än jag kunde ha hoppats på och jag kan ärligt säga att jag inte skulle ha åstadkommit detta utan min tränares hjälp.”

Coca Cola Business Services

coca-cola

”Era workshops i svenska var mycket uppskattade av vår organisation. Det var precis vad vi behövde, tack så mycket!”

Nordic

nordic

”GMS har en fullständig produktportfölj – nyckelprodukter, mixad inlärning och virtuella klassrum. Detta gjorde GMS till det självklara valet för Aditros språkutbildningsbehov.”

Saint-gobain

saint-gobain

”GMS erbjudande omfattade alla typer av utbildning som krävdes av Saint Gobain. Deras företrädare var entusiastiska och passionerade. Precis det vi sökte!”

storaenso

storeseo

”GMS globala täckning, starka fokus på kvalitet och deras systematiska metod för att nå resultat har gjort dem till det bästa valet för oss.”

Ncc

ncc

”Genom alla år som jag har arbetat på NCC har jag gått igenom en hel del träning, men ingen av dem har gett mig så mycket som den här kursen. Till exempel hade jag aldrig en personlig coach innan. Nu vet jag hur värdefullt det är.”

Vattenfall

vattenfall

”GMS mötte alla våra krav och speglar våra egna kärnvärden – professionalism, effektiv kommunikation och fokus på enastående kundservice.”

Ericsson

ericsson

”Responsen på utbildningen har varit mycket positiv. Att se våra anställda från hela världen arbeta tillsammans har verkligen stärkt vår organisation.”