Ny som Säljare!

GMS – Ny som Säljare!

sales-management

En inspirerande och effektiv säljutbildning för dig som är ny som försäljare.

Kort Beskrivning

GMS – Ny som säljare! är en inspirerande säljkurs som vänder sig till er som är nya inom försäljning. Om du känner att du behöver en rejäl baskurs, med grundläggande och moderna säljtekniker och metoder för att bli en skicklig försäljare är det här säljutbildningen för dig. Kursen ger dig en mycket bra och stabil start i din nya säljkarriär.

Vi kommer att fokusera på försäljningens alla steg och processer. Hur du hittar nya kunder och får redan befintliga kunder att fortsätta välja dig och ditt företag. Hur du sätter upp säljmål. Hur du strukturerar ditt arbete som säljare. Hur du planerar dina kundmöten och möter kunden. Hur du hanterar olika säljsituationer och får till ett lyckat avslut. Allt detta och mycket mer ingår i våra säljutbildningar. Efter avslutad grundutbildning känner du till de tekniker och metoder som behövs för att bli en skicklig och kompetent försäljare.

Skräddarsydd säljutbildning

Vi har 35 års erfarenhet av säljkurser och GMS lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och praktik. Våra säljutbildningar innefattar alltid en skräddarsydd lösning där kursen anpassas utifrån din och företagets dagliga situation, kunder och utmaningar. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Vi vet vilka krav som ställs på en försäljare och tillsammans arbetar vi för att du ska bli en skicklig och trygg försäljare. Vi erbjuder allt från grundkurser till avancerade säljkurser och ledarskapsutbildningar för säljare. Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din säljcoach.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår säljkurs GMS – Ny som säljare.

Vänligen Kontakta oss för mer information!