Kulturkurser

GMS Kulturkurser

Kulturkurser1

Att förstå näringsliv, kultur och beteendet i ett land kan vara en avgörande faktor för framgång eller misslyckande för internationella möten och förhandlingar.

Syftet med GMS Kulturella Workshops® och kurser är att du och/eller ditt team ska kunna bygga bättre relationer med utländska motsvarigheter, för att förbättra dig/er organisations professionalism och välstånd i ett globalt perspektiv.

Våra workshops och kurser kommer att förbereda era medarbetare för interkulturella möten både i företag och andra sammanhang, utveckla effektiva, internationella team som ökar förståelsen för sin egen och andra kulturer och samtidigt utnyttjar den rika mångfalden inom ert företag, vilket leder till bättre kommunikation och samarbete internt och med era kunder.

Våra kurser och utbildningar i kultur är alltid skräddarsydda utifrån era specifika behov och önskemål, riktade till den företagsmarknad och de länder där ni bedriver verksamhet.

Exempel på Kulturkurser:

Sverige

sverigeDen här kursen gör att du kommer att förstå svenskarna och deras sätt att göra affärer mycket bättre. Du kommer att lära dig allt du behöver veta om Sverige, seder och bruk, kommunikationsstilar, företagshierarkier och mycket mer.

Norden

nordenSå lika men ändå så olika…
Våra kurser i Nordisk Kultur undersöker likheterna och skillnaderna mellan länderna för att på så sätt ge deltagarna en ökad förståelse och en solid plattform för att göra affärer framgångsrikt över de nordiska gränserna.

Tyskland

tysklandAtt arbeta i Tyskland kan ge upphov till många frågor när det gäller kommunikationsstilar, tidsplanering, företagshierarki, affärsprocesser etc.
Våra Tysklands-specifika utbildningar hjälper människor innan de gör affärer i Tyskland och kan ge råd om hur man skapar framgångsrik kulturell synergi mellan tyskarna och ens egen kultur.

Indien

indienIndiens enorma industri inom tjänste- & tillverkningssektorn har haft mycket stor betydelse för landets plats i världsekonomin.
Våra Indien-specifika utbildningar är bra för alla som planerar att starta företag, outsourca verksamhet eller vill bedriva import med Indien.

Finland

finlandDen här kursen gör att du kommer att förstå finländarna och deras sätt att göra affärer mycket bättre. Du kommer att lära dig allt du behöver veta om Finland, seder och bruk, kommunikationsstilar, företagshierarkier och mycket mer.

Japan

japanI vår Japankurs lär vi företag att förstå den komplexa japanska affärskulturen och dess etikettsregler.
Kursen skräddarsys utifrån era unika behov men kan innefatta ämnen som affärsmöten, förhandlingar, vardags- & middagsetikett.

Sydamerika

sydamerikaFör er som planerar eller redan gör affärer i Sydamerika (både central- & Sydamerika) har vi skapat denna utbildning där du får en större förståelse när det gäller vikten av relationer, effektiv kommunikation, etikett, möten, förhandlingar mm.

Mellanöstern

mellanosternOavsett vilket land i arabvärlden som du gör affärer med så kommer du att få värdefull insikt genom denna kurs.
Våra kurser täcker de viktigaste områdena som du behöver för att kunna förstå och göra affärer i mellanöstern – islams roll, etikett, kommunikationsstilar, relationsbyggande, möten, förhandlingar och mycket mer.

Ryssland

rysslandRyssland som affärsland kan vara rent förbryllande att förstå för utländska företagare och näringsidkare. De kulturella nyanserna skiljer sig rejält mot många andra länder.
En av våra Rysslandsspecialister kommer att guida dig igenom processen för hur man startar och bedriver affärsverksamhet i Ryssland och hur man hanterar de problem som kan uppstå.

Thailand

thailandDen här kursen erbjuder en bra inblick i thailändska värderingar och är ett utmärkt första steg för den som vill förstå sina thailändska affärspartners.
En av våra Thailandsexperter kommer att hjälpa er och ert företag till framgång när ni arbetar i Thailand och med thailändska företag.

Storbritannien

storebritannienFör alla som arbetar eller gör affärer i Storbritannien rekommenderar vi denna kurs.
Kursen är perfekt för Expats, virtuella team och/eller internationella team och ger en gedigen inblick i hur britterna tänker och fungerar när det gäller affärsverksamhet.

USA

usaDe flesta människor tror nog att det är ganska lätt att göra affärer i det rättframma USA, men det finns faktiskt en hel del potentiella kulturkrockar som kan uppstå.
Vår USA-kurs belyser problemen och skillnaderna när det gäller kultur och värderingar som kan vara essentiella för ert företags affärer med det stora landet i väst.

Kina

kinaKina har etablerat sig som en global och ekonomisk supermakt och en stor mängd utländska företag bedriver eller kommer snart att bedriva affärer med landet. Men de stora kulturella skillnaderna kan snart leda till svårigheter.
Vi hjälper dig att förstå och hantera de problem som kan uppstå så att ert företag kan etablera en långsiktig affärsrelation till Kina och dess handel.

Danmark

kinaDen här kursen gör att du kommer att förstå danskarna och deras sätt att göra affärer mycket bättre. Du kommer att lära dig allt du behöver veta om Danmark, seder och bruk, kommunikationsstilar, företagshierarkier och mycket mer.

Chef & Ledning

world-img1Den här kursen förbereder chefer och ledningsgrupper för kulturella skillnader när man gör affärer med andra länder.

Interkulturell Mötesetikett

interkulturell2Att förstå affärsetikett och mötesetikett inom utländska företag & organisationer kan vara otroligt viktigt för att skapa och bibehålla goda affärsrelationer.

Interkulturell Förhandling

interforhandlingVår förstklassiga interkulturella förhandlingsutbildning ger lärorik och insiktsfull coachning om hur man förhandlar effektivt med utländska företag.

Multikulturella Ledningsgrupper

ledningsgrupper1Den här kulturkursen är riktad till internationella och multikulturella ledningsgrupper som behöver utveckla sina förståelse för varandras kulturella skillnader och sitt samarbete för att företaget eller organisationen ska bli så effektiv och framgångsrik som möjligt.