Chef & Ledning

Chef & Ledning

world-img1
Beskrivning

Att förstå näringsliv, kultur och människors beteende i ett visst land kan göra en betydande skillnad och vara en avgörande faktor för framgång eller misslyckande i internationella affärsrelationer, partnerskap, förhandlingar och möten.

Den här kulturkursen kommer att förbereda chefer och ledningsgrupper för skillnader när det gäller kulturella värderingar och regler både i affärer och andra sammanhang.

Den här kursen skräddarsys helt utifrån era behov och önskemål, men kan innehålla:

  • Landets sociala och kulturella värderingar & regler – en överblick
  • Identifiering och jämförelse av kommunikationsstilar
  • Tips för social etikett, bygga relationer och kontakter

Kursen skräddarsys helt utifrån er och ert företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom kultur och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får ni personlig coaching och omedelbar feedback från er lärare. Vi vet vilka krav som ställs och tillsammans arbetar vi för att ni ska bli kompetenta inom kultur för chef och ledning.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kulturkurs – Chef & Ledning.