Argumentationsteknik och Retorik för Kvinnor

Argumentationsteknik och Retorik för Kvinnor

nysomchef
Beskrivning

Som kvinna på ett företag sätts du ofta på prov på ett helt annat sätt än män i samma situation. Här får du lära dig att utnyttja dina personliga styrkor, hantera härskartekniker, argumentera för din sak och framföra ditt budskap på ett självsäkert och övertygande sätt. Det kan handla om att hålla tal, införsäljningar, presentationer, förhandlingar etc.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom kommunikation och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort. Som kursdeltagare kommer du även att få personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Argumentationsteknik och Retorik för Kvinnor.