Ny som Säljare

GMS – Ny som Säljare!

sales-management

Plats: Centrala Stockholm

Pris: 7990:-

Datum: 18-19 maj

Tid: 09.00-12.00 — 13.00-17.00

KORT BESKRIVNING

GMS – Ny som säljare! är en inspirerande kurs som vänder sig till er som är nya inom försäljning, både innesäljare och utesäljare. Om du känner att du behöver en rejäl baskurs, med grundläggande och moderna tekniker och metoder för att bli en skicklig försäljare och därmed även ge dig själv en bra start i din nya säljkarriär, då är det här en utbildning för dig!

MÅLGRUPP

GMS – Ny som Säljare vänder sig till dig som är ny som säljare i någon form och vill få en introduktion i försäljning.

Du behöver inte ha några förkunskaper. Ett intresse för försäljning och en öppenhet för att vilja utvecklas som säljare och människa är däremot viktigt för att tillgodogöra sig kursen och lyckas som säljare i vardagen.

INNEHÅLL

Vi kommer att fokusera på försäljningens alla steg och processer.

  • Vad handlar försäljning om? Du får lära dig att förstå funktionen och nyttan med försäljning.
  • Hur man hittar nya kunder och får redan befintliga kunder att fortsätta välja dig och ditt företag. Hur man bokar nya kundmöten via telefon.
  • Hur du sätter upp säljmål för dig och/eller din organisation, som är tydliga, mätbara och genomförbara. Hur du kan strukturera och effektivisera ditt arbete som säljare.
  • Att möta kunden. Hur du planerar och genomför dessa. Hur du på ett karismatiskt sätt kontrollerar kundmötet och därmed säljer in både dig själv och din produkt. Vi går igenom tekniker för kroppsspråk och retorik. Att verkligen lyssna på kunden, ställa rätt behovsfrågor och därigenom få kundens fulla förtroende. Vi kommer även att lära oss hur man gör kundmöten slagkraftiga och effektiva, oavsett om man bara har några minuter på sig, eller en hel timme.
  • Hur man identifierar och hanterar allt från Status quo i en säljsituation, till invändningar från kunden på ett avväpnande sätt. Vi kommer att lära oss att använda säljargument som kunden verkligen prioriterar.
  • Hur man gör bra avslut, ställer rätt avslutningsfrågor för att sedan ”knyta ihop säcken”. Hur man följer upp och får kunden att fortsätta välja just dig.
MÅL

Att du som ny säljare ska få större insikt om dig själv och din roll som säljare och att du samtidigt får med dig nya praktiska verktyg som du kan använda dig av i vardagen.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs och tillsammans arbetar vi för att du ska bli en kompetent och säker säljare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Ny som säljare!