Ny som Chef

GMS – Ny som Chef!

nysomchef

”Kursen har absolut varit relevant för mitt arbete, mer än vad jag trodde. Jag har framförallt fått lära känna mig själv. Det bästa med kursen är all öppenhet som varit i diskussioner, och alla praktiska övningar som vi gjort. De kan man använda i det verkliga livet, både i jobbet och privat. Jag kan absolut rekommendera kursen, inte bara i ett arbetssammanhang.” Philippe M., Arbetsledare Vattenfall

Plats: Centrala Stockholm

Pris: 9950:-

Datum: 25-26 maj

Tid: 09.00-12.00 — 13.00-17.00

KORT BESKRIVNING

Det här är den perfekta ledarskapsutbildningen för dig som är ny som chef eller arbetsledare.

GMS – Ny som Chef är en två-dagars utbildning som ger dig en bred introduktion till ledarskapet och förbereder dig för din nya roll. Du får en tydlig bild av vad det innebär att vara chef och vilka utmaningar du står inför. Vi lovar, du kommer att få de verktyg du behöver för att kunna bli en riktigt bra chef och ledare!

Du får lära dig om olika ledarskapsstilar, att leda möten, att motivera och delegera, medarbetarsamtal, gränssättningar och konflikthantering.

Du får dessutom göra övningar för att öka din självkännedom och därmed bli bättre på att fatta beslut, kommunicera och relatera med dina medarbetare. Det hjälper dig också att bli produktiv utan att bränna ut dig.

MÅLGRUPP

GMS – Ny som Chef vänder sig till dig som är ny som chef eller i en ledande position och vill få en introduktion i ledarskap.

Du behöver inte ha några förkunskaper. Ett intresse för ledarskapsrollen och en öppenhet för att vilja utvecklas som ledare och människa är däremot viktigt för att tillgodogöra sig kursen och lyckas som chef i vardagen.

INNEHÅLL
  • Olika typer av ledarskap
  • Att våga vara chef och fatta beslut
  • Bli medveten om personliga roller och strategier
  • Att leda möten, gruppdynamik
  • Att leda utan möten, att delegera
  • Medarbetarsamtal och feedback
  • Gränssättningar och konflikthantering
  • Att vara produktiv utan att bränna ut sig
UTBILDNINGENS MÅL

Att du som ny chef ska få större insikt om dig själv och ditt ledarskap och att du samtidigt får med dig nya praktiska verktyg som du kan använda dig av i vardagen.

Som kursdeltagare får du personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare. Vi vet vilka krav som ställs på en chef eller arbetsledare och tillsammans arbetar vi för att du ska bli en kompetent och säker ledare för dina medarbetare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Ny som chef!