Multikulturella Ledningsgrupper

Multikulturella Ledningsgrupper

ledningsgrupper1
Beskrivning

Den här kulturkursen är riktad till internationella och multikulturella ledningsgrupper som behöver utveckla sina förståelse för varandras kulturella skillnader och sitt samarbete för att företaget eller organisationen ska bli så effektiv och framgångsrik som möjligt.

I dagens internationella företagslandskap kan ledningsgrupper ofta vara multikulturella, med människor ifrån alla olika länder, kulturer, religioner etc. Den här kursen kommer att lära er ledningsgrupp att se och förstå just era kulturella skillnader, öka er medvetenhet och på så sätt ge er en solid plattform att stå på när det gäller kommunikation, ledning och samarbete över de multikulturella gränserna.

  • Genomgång av ledningsgruppens olika sociala och kulturella skillnader
  • Identifiering och jämförelse av era olika kommunikationsstilar
  • Tips för hur ni bygger en starkare ledningsgrupp genom bättre och tydligare kommunikation internt.

Under utbildningen arbetar vi med både teoretiska och praktiska övningar, med en kompetent lärare som har lång erfarenhet av just lagarbete inom multikulturella ledningsgrupper och som i detalj kan fokusera på just er grupp och det ni arbetar med.

Kursen skräddarsys helt utifrån er och ert företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom kultur och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet.

Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort.

Som kursdeltagare får ni personlig coaching och omedelbar feedback från er lärare. Vi vet vilka krav som ställs och tillsammans arbetar vi för att ni ska bli kompetenta inom multikulturell ledning.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kommunikationskurs – Multikulturella Ledningsgrupper.