Medarbetarskap

Medarbetarskap

personligeffekti
Beskrivning

Det här är en inspirerande utbildning i kommunikation med syfte att förbättra och utveckla den interna kommunikationen, öka medarbetarnas förståelse och delaktighet, samarbete och lagkänsla. Målet är att öka motivationen, ansvarstagandet, arbetsglädjen och därmed även effektiviteten.

Vi kommer att fokusera på de olika rollerna – chef/medarbetare och medarbetare/medarbetare – hur relationerna fungerar idag och hur de kan förbättras. Många företag idag är relativt platta organisationer, där medarbetarna är närmast självstyrande eller agerar enligt ett samspelande medarbetarskap. Hur fungerar detta i praktiken? Hur hanterar medarbetarna relationen till arbetsgivare, arbetskamrater och det egna arbetet? Vad har man för ansvarsroll som medarbetare? Hur fungerar kommunikationen mellan chef/medarbetare, medarbetare/medarbetare? Hur kan den förbättras?

Under utbildningen arbetar vi med både teoretiska och praktiska övningar, med en kompetent lärare som har lång erfarenhet av just kommunikation, medarbetarskap och samarbete och som i detalj kan fokusera på just er målgrupp och det ni arbetar med.

Kursen skräddarsys helt utifrån dig och ditt företags behov, önskemål och förutsättningar. Vi på GMS International har 35 års erfarenhet av utbildningar inom kommunikation och våra lärare är noggrant utvalda utifrån kompetens och erfarenhet. Utbildningarna anordnas ute hos våra kunder, men vi kan självklart erbjuda andra lösningar om det finns önskemål om utbildningar på annan ort. Som kursdeltagare kommer du även att få personlig coaching och omedelbar feedback från din lärare.

Kontakta oss på telefon +46 (0)8-798 20 80 eller skicka ett mail till info@gmsgroup.us.com om du har frågor kring vår kurs – Medarbetarskap.